Само в Narod.bg: Офицерите се вдигат на бунт заради депутат на ГЕРБ, изплюл се върху Румен Радев с „фелдфебел” (ОТВОРЕНО ПИСМО)

2 55 514

Българските офицери се вдигат на бунт заради нагъл депутат на ГЕРБ, изплюл се върху Румен Радев с епитета „фелдфебел”, научи Narod.bg. Преди два дни, на 21 юли, проваленият бивш кмет на Пловдив Спас Гърневски се изхрачи върху държавния глава с обиди.

Най-бесният фен на Бойко Борисов каза дословно следното:

За лице на уличния пуч бе изведен най-големият провал на БСП – фелдфебел Румен Радев.

Словесната помия се изля върху ген. Румен Радев след пропадналия вот на недоверие към правителството.

Автор на обидата е същият депутат от ГЕРБ, чийто син – Георги Гърневски, всеки ден протестира срещу корумпираното правителство на Бойко Борисов, както първо Narod.bg разкри.

По този срамен повод офицерът от резерва Никола Капинчев написа отворено писмо, с което иска санкции срещу самозабравилия се гербер.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ о. р. НИКОЛА КАПИНЧЕВ

Има ли достойни генерали и офицери депутати????!

Генерали и адмирали:Милев, Попов, Симеонов, Манушев

полковници :Радев и Христов.

ДО СОСРЗ – ЦЕНТРАЛЕН СЪВЕТ

Реклама

Уважаеми о р генерал Стойков

Уважаеми господа, членове на ЦС.

Уважаеми колеги,

На 21.07. 2020 г. по време на вота на недоверие, депутатът Спас Гърневски нарече наш колега, достоен офицер и признат професионалист-генерал Р. Радев с мръсното определение- „фелтфебел „ Мръсно, защото е несъстоятелно и е съотносимо , към друго време и други обстоятелства.

По стечение на обстоятелствата в момента Р. Радев е Президент на Република България и Върховен главнокомандващ на ВС..“ НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ „ Спас Гърневски , известен с ръсенето на простотии, не може да бъде търпян от нас – ОФИЦЕРИТЕ И СЕРЖАНТИТЕ на действителна служба и тези в резерва.

Неадекватно поведение е и липсата на реакция от наши колеги – висши и старши офицери ,депутати в 44 НС. Кои са те, трябва да ги посочим и да ги назовем с имената им. Това са генералите /адмирали / – К. МИЛЕВ; К. ПОПОВ; С. СИМЕОНОВ ; Пл. МАНУШЕВ и полковниците- В. РАДЕВ и Е. ХРИСТОВ, последният, заместник Председател на НС.

Ако те не реагират, по известни причини, на политическа и икономическа обвързаности, ние нямаме алтернатива и трябва да реагираме. Да реагираме сега и незабавно. Такава обида към офицер, не беше допустима нито в царската Армия, нито в БНА.

Умолявам ръководството на Съюза и всички Български офицери, които в обидата към колегата генерал Р. Радев ,виждат унижение и към самите тях, за незабавна реакция. Тук не става въпрос за обиди от политически характер, които са допустими в политически спор, а за професионална обида .Считам че е нужно Ръководството на ЦС, да реагира , с ПРОТЕСТНО ПИСМО ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НС, а ние с подобаващо отношение в социалните мрежи.

Нека запазим малкото, което е останало от офицерската чест, защото вече много колеги ги е срам, да споделят каква е била професията им!!! А това е подигравка с честния и достоен труд на хиляди, служили в БНА и БА и най вече на БЪЛГАРИЯ !!!.

ЗДРАВЕ И УСПЕХИ НА ВСИЧКИ СВЪРЗАЛИ ЖИВОТА СИ С БА И БНА!

(Текстът е взет от страницата на #LubomirStefanov във Фейсбук)

Още по темата:

2 Коментара
  1. Нико казва

    Този охранен мишок заслужава едно от най суровите наказания! Самозабравил се образ с мания за недосегаемост и безнаказаност !Последовател и защитник на октопода наглостта и фалша !От страх да не загуби имането да не цъфнат кирливите ризи с дъх на ланшните вмирисани картофи !Човек който парадира скрит зад храчката си за култура и борба за благото на родината ни и окаяното състояние на почти всички нас ! България не е негова нива или заден двор!България е няша България е на младите ,а те идват със страшна сила и тогава тези поплювковци ще бъдат много нещастни! В САЩ мафията е била смляна за една нощ! Вмирисаният картоф се изхвърля да не развали и други!Тумор се лекува със скалпел! Да Живее БЪЛГАРИЯ!

  2. Елена казва

    Те се разпищплиха и си мислят че всичко им е позволено 1Това не е демокрация -това е анархия !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.