Браво! Синът на острието на ГЕРБ Спас Гърневски протестира срещу Бойко Борисов: Убеждавам го да напусне тая партия! (ВИДЕО)

1 10 361

Браво! Само това можем да кажем за сина на острието на ГЕРБ Спас Гърневски – Георги, който протестира срещу хунтата на Бойко Борисов, видя Narod.bg.

Новината потвърди и бившият главен редактор на „Жълт Труд” – журналистката Зоя Деянова, която зарадва хората със следния текст на стената си във фейсбук:

Приятел написа, че срещнал на протестите сина на Гърневски. Със семейството си протестирал от първия ден. Някоя мисирка, ако иска да си измие позора, да намери Гърневски младши.

Това ще е удар!

Narod.bg се опитва да измие срама от челото на гилдията и установи, че Георги Гърневски наистина редовно участва в протестите, които народът спонтанно организира вече две седмици срещу порочното управление на ГЕРБ и Бойко Борисов.

Реклама

Спас Гърневски е сред най-яростните фенове на ГЕРБ и Бойко Борисов

Оказа се, че синът на бившия градоначалник на Пловдив Спас Гърневски, един от най-отявлените защитници на Бойковата хунта, дори е дал интервю за „Правосъдие за всеки”, излъчено снощи пряко от окупацията на кръстовището, известно в София като Аптеката – бул. Витоша и Патриарха, след 14-ия протест срещу Борисов и Гешев.

Георги Гърневски, определи  себе си и своя родител като Люк Скайуокър и Дарт Вейдър.

„2 години опитвам да убедя баща си, че трябва да се раздели с парламентарната група на управляващите. В сърцето си той е честен и морален човек. Надявам се, че е само заблуден от тези хора. Аз лично протестирам, за да няма хора над закона.

Те нямат право да бъдат нито във властта, нито близо до властта. Всяка вечер ме води тук гневът, че прокуратурата не преследва беззаконието. Властите са неразделени, за да задушават бизнеса. Колкото повече бизнес има, толкова по-малко ще са зависимостите и силовия контрол от властта върху цялото общество. Трябват ни честни хора в управлението и свобода за дребния и средния бизнес“, казва синът на депутата от ГЕРБ.

blob:https://www.facebook.com/ca07828b-855f-4a57-8609-a7d5482294ab

1 Коментар
  1. Бинко казва

    Някой беше употребил навремето израза “ грухтящи прасета“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.