Щедрост в Narod.bg: Каракачанов цака по €150/час на топ пиар, за да му лъска имиджа, откъде са парите?

0 3 045

Красимир Карачаканов е силно притеснен за своето политическо оцеляване, алармира пред Narod.bg пиар експерт, запознат със случващото се зад кулисите.

За да лъска изхабения си имидж, коалиционният партньор на ГЕРБ дава космическите 150 евро на час за услугите на най-добрия експерт в кризисния пиар у нас, който да го вади от неудобни ситуации, обясни информаторът на Narod.bg.

Оказа се, че Красимир Каракачанов без проблем брои по 300 лева за 60 мин., т.е., по петарка на минута, на рускинята Аня Павлова, доказан спец в туширане на конфузи, обясни информаторът на Narod.bg.

Аня Павлова е най-добрият спец по кризисен пиар

„Павлова, която е бивша жена на Евгени Дайнов, а сега е съпруга на социолога Юлий Павлов, брат на съдружника в „Софарма” Любомир Павлов – Пъпката, си заслужава всеки цент – наистина е много добра. Забележете – всеки път, когато Каракачанов свърши някоя простотия и народът го погне, военният министър вади от ръкава идеята за задължителната казарма, хората превъртят, забравят актуалната издънка и на воеводата му се разминава. Идеята за тези ходове е точно на Аня Павлова”, коментира брилянтният източник на Narod.bg.

Реклама

Според него тук големият въпрос обаче е не че вицепремиерът плаща по 300 лева на час на публичния си имидж, а откъде са парите?

„Ясно е, че не си ги вади от джоба – министерската му заплата стига за ден-два качествен пиар. Предположенията са, че кешът идва от мътни сделки в министерството на отбраната, които се нароиха, откакто Каракачанов е начело на ведомството”, поясни източникът на Narod.bg.

Припомняме, че МО се забърка в грандиозни скандали за милиони с доставката на автобуси втора ръка от фирмата на афериста Юлиян Димов „Авто Инженеринг Холдинг Груп”.

Цялата врътка в момента е в ръцете на прокуратурата, която да установи дадени ли са подкупи и в какъв размер за сключването на ощетяващата сделка между военното министерство и пишман бизнесмена.

Още по темата:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.