Подмяна на вота в Narod.bg: ГЕРБ стиска властта по заповед на ДПС, чака Кирил Добрев да яхне БСП

1 7 920

България в момента е свидетел на тотална подмяна на вота на народа, алармира пред Narod.bg депутат от БСП, наясно със случващото се по върховете на държавата. „Бойко Борисов упорито отказва да даде оставка на третия кабинет на ГЕРБ не защото не иска, а защото ДПС не му позволява.

Двете политически партии чакат най-големият конкурент на управляващите – БСП, дда бъде яхната, евентуално, от конкурента на Корнелия Нинова – Кирил Добрев, с когото вече са се „разбрали”, отсече пред Narod.bg левият народен представител.

Проверката на Narod.bg показа, че прекият избор на нов лидер на БСП е насрочен за 12 септември. Двамата големи конкуренти за поста са настоящият социалист №1 Корнелия Нинова и компрометирания Кирил Добрев.

Реклама

По думите му Бойко чака някакви гаранции, че именно Добрев ще е бъдещият лидер на Столетницата, за да хвърли кърпата. Идеята на кукловодите на Борисов от ДПС е да вкарат БСП във властта, но заедно с ГЕРБ под формата на експертен кабинет. Това може да стане само, ако „ковчежникът” Кирил Добрев е начело на социалистическата партия, защото е много близък до сериозните фактори в Движението за права и свободи”, обясни депутатът пред Narod.bg.

Политикът обаче коментира ситуацията като тотална подмяна на вота на избирателите на Бойко Борисов, които са гласували за него и ГЕРБ, не за Мустафа Карадайъ и ДПС.

„Дори най-върлите фенове на Борисов вече виждат, че не той командва парада. Затова за него е по-добре сега да подаде оставка, докато все още има гербери, които му вярват. След месец вече ще е късно, пожарникарят рискува собственото си политическо бъдеще, само и само да угоди на Ахмед Доган, толкова е зависим от него”, отсече информаторът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Мария Луна казва

    Всички знаят ,че ДПС задкулистно управляват чрез обръчи от фирми Всеки министър се одобрява от Доган-Пеевски.Защо трябва да са от ДПС министрите при това положение? Борисов т.е.
    кръгът Монтерей тъмночервени БКП личности ,които изградиха и Доган тази е управлявсщата шайка!Същите Монтерейци организираха предателството срещу Виденов,чрез
    Николай Добрев баща заедно с Първанов.
    Кирил Добрев няма да е по различен от баща си ..В основата стои мноого голяма алчност.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.