Невиждан бунт! Кмет на ГЕРБ помага да се свали хунтата на Бойко Борисов (РАЗКРИТИЯ)

0 21 524

Невиждан протест се очаква да разтърси София в събота, 25 юли, научи Narod.bg. Към продължаващия втора седмица бунт срещу хунтата на Бойко Борисов ще се присъединят хора от цяла България, които ще пристигнат с автобуси за планирания римейк на БСП събора на Бузлуджа.

Най-интересното обаче е, че кмет на ГЕРБ ще помага на социалистите да бутат…кабинета на ГЕРБ, издаде пред Narod.bg източник от върховете на БСП.

„Кметът на Кюстендил Петър Паунов, който бе избран от Местна коалиция ГЕРБ /ПП ГЕРБ, ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ, ПП ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ, ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ (ДБГ), ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ, ПП ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ, ще прати автобуси с недоволни от Бойко Борисов под прозорците на Министерския съвет. Това е нечувано – кмет на управляващите протестира срещу властта, дотам я докара Борисов”, обясни източникът на Narod.bg.

Реклама

В събота се чакат рейсове с бунтари от цялата страна. Лично лидерът на пловдивските социалисти – милионерът Георги Гергов, днес е спазарил превоз за всички желаещи от областите Пловдив и Пазарджик, които искат да участват в планирания метеж срещу хунтата, подчерта топ социалистът пред Narod.bg.

Новината на Narod.bg намери неочаквано потвърждение дори от лидера на БСП Корнелия Нинова. По-рано днес тя предупреди, че властта заплашва транспортни фирми, които ще превозват привърженици на БСП за митинг-събора на 25 юли в София.

„Ужасени от факта, че в София ще дойдат десетки хиляди, ГЕРБ взеха мерки. Областни управители, кметове и координатори на ГЕРБ са предупредили фирмите, че ако поемат ангажимент да превозват социалисти и симпатизанти, ще им прекратят договорите с общините и няма да ги допускат до поръчки. Диктатурата е в действие. Няма да ни спрете”, категорична бе Нинова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.