Проф. Людмил Георгиев разчекна премиера: Кръговете „Монтерей” и „Банкя” усещат, че проектът „Мутрата Борисов” е изчерпан!

2 5 351

Генералите от бившата ДС в кръга „Монтерей” и милиционерите от кръга „Банкя” разбират, че проектът „Мутрата Борисов” е изчерпан! Затова и ДПС ще гласуват „за” вота на недоверие. Така проф. Людмил Георгиев, член на Централния съвет на Движението за права и свободи до май 2010 г., буквално разчекна премиера в интервю пред Петър Волгин по Българското национално радио, чу репортер на Narod.bg.

Основното, което искам да помоля младите, е да се пазят да не бъдат употребени от една или друга партия, каза пред БНР проф. Людмил Георгиев.

„Има доста кандидати (които биха могли да употребят младите – б.р.) има „Демократична България“, има БСП, има АБВ, има извънпарламентарни формации, които очевидно привиждат в тези млади хора свой собствен електорат“, посочи още той в интервю за предаването “12+4“.

“От два века и половина назад Западният свят се гради на тази фалшива илюзия, че партиите са част от т.нар.“ демократично устройство“ на обществото. Според мен, написах го и в обръщението си към младите хора, те имат възможност да създадат собствена формация, как ще я нарекат няма значение – Младежко обединение „Народът срещу мафията“ или нещо такова. Има един тънък механизъм, чрез който самите могат да участват чрез тази формация на избори без да чакат да регистрират партия. Но това ще им го кажа по-нататък, да не би мутрите да попречат на такава перспектива“.

Реклама

Ще се занимават ли с политика младите?

“Няма нужда голяма част от тях да се занимават. Има нужда малка част – бъдещите техни лидери и хората около тях. Аз виждам достатъчно качествен потенциал сред тези млади хора да бъдат лидери и да бъдат следващите ръководители на държавата“, заяви проф. Георгиев.

Интервюто с проф. Людмил Георгиев можете да чуете в звуковия файл:

https://bnr.bg/post/101313177/mladite-protestirashti-da-se-pazat-da-ne-badat-upotrebeni-ot-partia?fbclid=IwAR1O2X3o-yVIGg49ZDso4s7KvmxvspRu3iKm_tKn_rRMLayhAMRfTpvQhaA

2 Коментара
  1. Vladimir казва

    Добре казано, от професор, занимавал се с политика.,. Правилно, младите са ни надждсата,, политическите партии и муцуни от така наречения преход ги видяхме, що за стока са,.. 2013, гейзер станишев и маноловата, по време на протестите се издумкаъха, че без партиите, протестиращите, дето нищо не разбират от политики не могат без тях… Сега още един ще учи младите, какво да правят… Ами да правят това, което смятат за важно за България, аман от шамани!

  2. postradal pasi казва

    Тия от монтерей никой не им потърси сметка а те издигнаха боко тулупа и създадоха хунтата те са зад завесата и дърпат конците на тези крадци и убийци те създадоха цик,вис,ипон… и си разпределиха куфачетата на луканов

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.