Племенникът на ББ разследван за корупция в обществени поръчки? Димитър движи с ескорт от джипове като мафитски бос

3 25 519

Племенникът на Бойко Борисов – Димитър Иванов, е разследван за корупция при спечелването на десетки обществени поръчки за милиони левове. Това твърди пред Narod.bg източник от спецслужбите, който работи по разкриването на престъпленията на Димитър.

Бойко Борисов е кръстник на племенника си и на неговото първо дете, показа проверката на Narod.bg.

Според информация от нашия читател с позиции в ГДБОП, съществували изключително смущаващи данни за Димитър, който е син на сестрата на премиера – д-р Красимира Иванова.

Според оперативните данни почти 90% от обществените поръчки за обществения IT сектор в различни министерства минавали именно през фирми на племенника на Бойко, категоричен е читателят на Narod.bg.

Роднината на министър-председателя не пропускал да спечели дори поръчки за доставка на химикалки и хартия…. Информаторът на Narod.bg обясни още, че поради видимото си материално благополучие, с което се откроявал Димитър, племенникът се движел из София с БВМ Х6 и ескорт от още три джипа охранители досущ като бос на мафията…

През 2015-а Димитър Иванов публично оправда услугите, които получава, очевидно, от страна на управляващите и лично от своя чичо Бойко Борисов.

Преди пет години връзкарят се вживя в ролята на мутра от СИК, като чичо си, и заплаши потребители във фейсбук, които си позволяват критики към премиера Бойко Боорисов.

Димитър Иванов, син на каката на министър-председателя Красимира, кълнял наред заради вълната от негативни коментари, които предизвикаха снимките на Борисов от градината му в Банкя и скандалното премиерско интервю по Би Ти Ви.

Реклама

Простащината на Иванов стигнала дотам, че дори ругаел потребители на социалната мрежа с пожелания да „ядат магнолиите на Бойко“.

Запознати тогава споделипа, че чичовото на Борисов бил известен с избухливия си нрав и често отмъщавал във фейса на премиерските критици, като дори намеквал за физическа саморазправа.

Това далеч не е първата издънка, с която племенникът на министър-председателя влиза в медийното пространство. В началото на същата 2015 г. в центъра на София автоджамбази откраднаха луксозния му джип БМВ X6. Тогава се появиха медийни публикации, че след инцидента по районите участъци на София са привикани за справка картотекираните автокрадци, както и шефове на престъпни групи.

За да се върне тогава возилото на височайшия племенник, сред столичните полицаи бе издадена устна заповед за спират всички такива коли на изходите на София.

Проверката на Narod.bg показа, че в деня на кражбата на джипа за 200 бона на Димитър Иванов, са изчезнали още 8 скъпи коли. Зад удара стоял един от най-опасните автокрадци в столицата – Кольо Каската.

Лъскавото БМВ Х6 на племенника на премиера било свито от района на Руски паметник в центъра на София. 35-годишният тогава Димитър сам сигнализирал за посегателството.

Оказа се, че крадците разполагали с модерен софтуер, който е в състояние на отключи джип БМВ Х6 за около 20 секунди. Тази програма струва 50 000 евро на черния пазар, но инвестицията се избива още с първата кражба.

3 Коментара
  1. Методи Бойков казва

    Познавам го, изключителен примитив. По него съдя и Боко какъв е.

  2. Bace Sikadjiev казва

    bmv beshe svito ot Boqna zgradata v koqto jivee Kalkandjieva i vrnato na drugiq den s 10 000 eu v djapkata.

  3. сами казва

    фейк новина. за съд сте.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.