Тошо Тошев „опраска” Бойко с 200: Идва краят на смешния джип авторитет на Борисов

0 7 276

Легендарният главен редактор на истинския „Труд” Тошо Тошев „опраска” Бойко Борисов с 200 км/час, както премиерът сам се похвали, че е наеВал европейските лидери в едно от серията компрометиращи Го видеа, установи Narod.bg.

Пред Българското национално радио Тошев бе категоричен, че протестите, които захапаха цяла България, са именно срещу Бойко Борисов и неговия смешен „джип” авторитет.

Ето цялата разгромяваща тирада на големия журналист Тошо Тошев:

„Основната персона, срещу която хората с основание протестират, Бойко Борисов е много уплашен. На него рядко му се е случвало нещо такова в подобна ситуация… Оставал съм с впечатлението, че на него му е приятно да има протести под балкона му, защото това му дава възможност да „реши въпроса“ по лесните протести за цената, за параграф от закона, за данъка.

В случая става въпрос за глобален протест, който не харесва акъла на властта“. Това коментира пред БНР Тошо Тошев, журналист, главен редактор, издател, писател.

Реклама

Според него идва краят на смешния джип авторитет на Бойко Борисов:

„Това е джип, който действа по читалищна режисура, нещо от времето на Многострадална Геновева. Той ги лъже, че се интересува, те го лъжат, че са добре… Г-н Борисов ще остави след себе си и прилично пипнати неща“.

По думите на Тошо Тошев лицата на протеста са много особени:

„Това са предимно млади и одухотворени хора… Освен това ролята на президента Румен Радев изведнъж рязко нарасна и това заради нелогично глупавата грешка на прокуратурата, която нахлу в президентството“. Според Тошев в случая сериозна грешка има и НСО.

Пред „Хоризонт“ Тошев подчерта, че по времето на Симеон Сакскобургготски българската журналистика е била свободна:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.