Версия на близки до Бойко: Жената на Бобоков го снимала гол с пачките?! Премиерът от 3 години бил много близък на Христина?

4 46 912

Въпросът кой засне голия Бойко Борисов в спалнята с милиони в чекмеджето, златни кюлчета и пистолет за респект продължава да тормози обществото. Източник на Narod.bg от обкръжението на премиера разкри, че най-актуалната версия, циркулираща в политическите среди е, че зад унищожителните кадри стои съпругата на обвиняемия русенски бизнесмен Пламен Бобоков – Христина.

Информаторът на Narod.bg сподели, че според мълвата чернокосата красавица и Бойко Борисов били опасно близки пред последните три години, при това със знанието на съпругът й Пламен Бобоков. В ГЕРБ се разправя клюката, че изкусителката Христина имал завидна колекция от снимки и видеа от премиерската резиденция в Бояна. Възможно било видео обиколката из покоите на Бойко, която лъсна вчера във видеоклип, да е заснета именно от красивата Христина.

Реклама

Наскоро медиите гръмнаха, че съпругата на Бобоков била допирна точка между него и ужилилия хазната със 700 млн. лева олигарх-беглец Васил Божков.

Няколко медии, позовавайки се на хора от обкръжението на братята милионери Атанас и Пламен Бобокови, написаха, че пловдивчанката Христина, която проявява интерес към изкуството, омагьосала подведения под отговорност по 19 обвинения от целия спектър на НК Божков по време на семейни яхтени воаяжи в красиви екзотични курорти. Олигархът дори започнал да влага мощни средства в начинанията на Христина.

Както лъсна през последните месеци, луксозните воаяжи са били един от методите на Васил Божков да глези полезни за него хора. Примерно главният изпълнителен директор на bTV – Флориан Скала. Обичайно гостите са разхождани с частния самолет на Божков „Бомбардие“, или със супер луксозната яхта „Малтийски сокол“, която най-богатият българин вземал под наем за колосалните 610 000 долара, припомня Narod.bg.

4 Коментара
 1. Синя каска - наблюдател казва

  Е, каква стана тя? На Бобоците нещата им се изсипаха, заради жената на единия, така ли? А пък Боки и Чери излязоха баджанаци. Хаааахххаааааааа, направо да се задавиш от смях. Целия масраф в държавата заради една мацка ли (хубава си е иначе)?

 2. Ь казва

  Троянската война -български вариант 2020г.“Хубавата Елена“ пак им разказа играта!

 3. сосос казва

  тези играчи Бобоков и Божков са направили нова постановка с главен герой съпругата. Всичко ще жертват , за да се измъкнат.

 4. майната казва

  Е, какво по нормално от това ? Двама си мерят пишките, на един и същи терен, под наем ? Само дето единият е печелил служебно, защото е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. Плащал е с наши пари и е разкалял терена !!! Обичал жените на приятелите си ? Ами ставали са баджанаци ! Сродявали са се, тъй да се каже !Честито !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.