АНАЛИЗ на КЛИПА доказва версията на Narod.bg: Жена в черна рокля и с бяла гривна снима в покоите на Борисов? (ВИДЕО+СНИМКИ)

1 11 410

Версията на Narod.bg, че жена, в случая съпругата на обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков – Христина, е снимала скандалния клип, показващ покоите на премиера Бойко Борисов с пълно чекмедже с евро по 500, се потвърди от експертен анализ на видеото.

Христина си пада по черните рокли….

Компютърният специалист Стефан, собственик на сайта Suhindol.info, който се занимава с обработка на видеоклипове, анализира клипа, сниман във вила „Секвоя“ в резиденция „Бояна“, където живее министър-председателят Бойко Борисов. Къщата се охранява от НСО и се ползва служебно от премиера, видя Narod.bg.

Въпреки специализираната охрана анонимен човек е снимал кадри от къщата му, на които се вижда, че има 500 еврови банкноти и оръжие, алармира и „Евроком”.

Мъжът от видеоклипа коментира, че е успял да открие критично важен елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата. На видеото в огледалото се вижда, че жена е заснела кадри, тъй като силуета не може да бъде объркан. Тя е облечена в черна рокля, носи бяла гривна, а и тялото и е в типично женски форми.

Реклама

Гледайте:

Коя е ЖЕНАТА на записа от "Чекмеджето на Бойко Борисов"? – Уникално РАЗКРИТИЕ на Сухиндол Инфо

– Коя е ЖЕНАТА на записа от "Чекмеджето на Бойко Борисов"? – Уникално РАЗКРИТИЕ на Сухиндол Инфо- Вижте как свърших работата на И.Т. спецовете от прокуратурата. Успях да открия КРИТИЧНО важен елемент пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата.Уебс@йт: https://www.suhindol.info/Подкрепете Сухиндол ИНФО като се абонирате в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGxopsMfoTK590XhkpugDLw?sub_confirmation=1Бих искал да уточня за читателите, че г-н Борисов е НЕВИНЕН до доказване на противното!Ето как случайно се натъкнах на отражението на жената от видеото. Припомням, че преди време се появиха необичайни снимки на премиера. Снимките бяха разпространени анонимно чрез специализирания сайт Guerillamail.com, който дава възможност да се изпраща без регистрация.Като всеки обикновен човек чета новини. Знам, че Афера БГ беше един от първите сайтове, който публикува снимки и видео от АНОНИМЕН изпращач твърдящ, че парите, златото и пистолета са собственост на Премиера на Република България. Самия той в почти всяко интервю казва, че това с компроматите е организирана атака лично към него и правителството и в качеството си на обикновен любопитен гражданин реших да потърся улики за извършителите на атаките към Борисов.(Като обществено достъпна информация в полза на Народа на Република България видеото е препечатано от профила на Афера.БГ)

Публикувахте от Сухиндол ИНФО в Четвъртък, 16 юли 2020 г.

Наскоро се появиха убийствени снимки на премиера, докато спи гол напряко на спалнята, а в чекмеджето му се мъдрят пачки евро по 500, кюлчета злато и пистолет. Снимките бяха разпространени анонимно чрез специализирания сайт Guerillamail.com, който дава възможност да се изпраща без регистрация.

Още по темата:

1 Коментар
  1. 1 казва

    1

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.