Бойко, оставката кога?! Ето и видео на „златното шкафче” с пачки евро по 500, сега кой ще каже, че и клипът е „фалшив”? (УНИЩОЖИТЕЛНИ КАДРИ)

0 5 733

Narod.bg пита Бойко Борисов: Кога ще подаде оставка?! Излезе и видео, на което се вижда „златното шкафче” с банкноти по 500 евро. След първите снимки Борисов подскочи като ужилен, че това било фейк новина, а кадрите били манипулирани.

Клипът, заснет от дама, която Narod.bg скоро ще осветли, бе качен първо от сайта „Афера”. На него се прави тур из покоите на Бойко Борисов в резиденция „Бояна” която завършва със знаменитото шкафче, в което се мъдрят дебели пачки евро.

За да потуши скандала, предишния път Борисов извади целия си кабинет барабар със зам.-министрите, за да демонстрира, че никой не вярва на „фалшивите снимки”, припомня Narod.bg.

Сега ще видим дали ще излезе някой, за да опровергае и „фалшивото видео”, на което, освен всичко друго, се виждат камара бутилки алкохол, сякаш „трезвеникът“ Борисов живее в хоремаг…

„Нови кадри от спалнята на премиера Бойко Борисов в резиденцията му в софийския кв. „Бояна“ бяха разпространени днес от анонимен подател – този път те са под формата на видеозапис, а изпращачът дава да се разбере, че има още какво да показва“, пише „Дневник“.

Реклама

Да, имаме и видео! И пачки с още непоказвани номера… Да спрем дотук?! Абсурд!“, се казвало в съобщението на анонимния подател. Думите кореспондират с реплика на Бойко Борисов от тази сутрин, когато обясни защо няма да подаде оставка: „Служебно правителство – абсурд. Тогава ще се подмени протестът с наш протест.“

Видеото, озаглавено Na_ gosti_u_Bace, изглежда заснето с мобилен телефон, а държащият го минава от помещение в помещение, надзърта в банята и стига до спалнята. Там отваря нощното шкафче, върху което има пистолет, а вътре – банкноти.

Както и предишните имейли, и този е изпратен през guerillamail (временен имейл адрес – б.р.). Както и досега, имейлът е от български IP адрес, от мрежата на A1, но както вече бе коментирано, това може да се манипулира.

В имейла сега има и прикачена снимка, която обаче очевидно е от друг момент, защото има разминаване между виждащото се от нея и във видеото, завършва „Дневник”.

Насладете се на обиколка из покоите на Бойко във видеото:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.