Само в Narod.bg: Васил Божков пуска видео как Николай Нанков прибира огромен рушвет, това е последният пирон в ковчега „ГЕРБ”

1 15 025

България се тресе от невиждани през последните 30 години корупционни скандали, извадили на улиците българи от целия политически спектър с едно искане – „ОСТАВКА”.

Бойко Борисов и хунтата на ГЕРБ обаче все още отчаяно се борят да останат в управлението и обвиняват всеки опонент за неспиращите хилядни граждански протести.

Сред враговете на кабинета е и укриващият с в Дубай бизнесмен Васил Божков. Срещу народния гняв ГЕРБ организира платен контрапротест, воден от най-корумпираните си кадри в изпълнителната власт.

Докато паникьосаният Бойко Борисов се надява бурята да премине, получи нож с сърцето от посолството на САЩ, в което дипломатите подкрепят протестите и искат върховенство на закона.

Реклама

Последният пирон в ковчега „ГЕРБ” ще забие най-богатият българин Васил Божков, научи Narod.bg. Според информация на наш източник бизнесменът разполага с корупционен видеозапис на зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, на което виждаме как един от новите любимци на Бойко прибира огромен рушвет, с което зам.-министърът смело поема към съда.

За подобен запис беше съобщено още преди месец, когато от ареста приближената до Божков Лиляна Деянова – певицата ЛиЛана, и адвокатът й Николай Хаджигенов, който в момента е един от основните водачи на гражданското недоволство, казаха, че разполагат със запис за корупционни схеми в АПИ и Министерство на регионалното развитие, свързан с многомилионната поръчка за Тол системата.

Според източниците на Narod.bg видеото, което предстои да излезе, показва ясно как Николай Нанков получава огромна сума пари, като в замяна обещава протекции по обществени поръчки в АПИ и МРРБ през шефа на АПИ Георги Терзийски, който също като Нанков е от Ловешко.

Запознати твърдят пред Narod.bg, че това не е единственият компромат срещу уволнения заради трагедията край Своге Николай Нанков. С доказателства за неговата подкупност разполагал и кръгът около Делян Пеевски.

Записът се пази като кулминация, която да удари по Бойко Борисов, като се разобличи човек от най-приближения му кръг и така хунтата да бъде поставена на колене.

1 Коментар
 1. Симеон казва

  Полу- грамотния Географ Николай Нанков представящ се за най-големият инженер по Пътища пред напълно неграмотният
  в областта на пътното строителство Борисов!
  Естесвено му е много задължен:
  1.Разясни му,че строим пътища с по 12 ПЛАТНА!
  2.Разясни му за Мантинелите(Предпазните Еластични Огради)
  3.Разясни му за най-новите достижения в Пътното строителство.Изпълнение на Пътна основа с директно полагане на
  речна баластра заедно с калта и коренищата!И без брой много „Мъдри съвети“ в областта на Пътното строителство и не
  само в тази област.Нанков си е „Капацитет“ откъдето и да го погледнеш!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.