Ексклузивно в Narod.bg! Генерал, бивш шеф на Гранична полиция твърди: Снощи Бойко Борисов избяга в Скопие с огромно количество пари! (Вярно ли е?!)

6 19 137

„Мутрата министър-председател е избягал в Република Северна Македония с голямо количество пари.“ Това е написал във Фейсбук бившият шеф на НС „Гранична полиция“, генерал майор Валери Георгиев, видя Narod.bg.

Упорито в публичното пространство се върти слух, че снощи Бойко Борисов, заедно с пиарката си Севда Арнаудова, е избягал в Македония, през Гюешево. В Скопие двамата са се настанили в хотел „Мариот“.

Ако Борисов действително е в Скопие, за това му е помогнал неговият приятел който е собственик на хотел „Мариот“, издават пред Narod.bg, хора от службите.

Говори се, че именно  в хотелската стая на „Мариот“, Борисов е направил снощното си обръщение във Фейсбук, снимано от пиарката му. Тя му дала и идеята за иконата, която да стои зад гърба му и да създава усещане за достоверност.

Реклама

В Интернет дори се завъртяха снимки от интериора на стаите във въпросния хотел, но те никак не приличат на обстановката в дома на Борисов.

В кадър от видеото се виждат саксии с живи цветя, което също навежда на мисълта, че видеото е правено в домашна обстановка.

Очаквайте разследване на Narod.bg, в което ще разкрием какво свързва Бойко Борисов и Сашо Миялков.

6 Коментара
 1. Петър казва

  Интериорът не е български – корнизите, място за икона с два аплика, настолната лампа …

 2. Goce казва

  Dosol da go kupi goce delcev? !

 3. . казва

  Да, това е хотелска стая.

  1. Жадецки хрус казва

   Саша Милков е завършил учил в ЧЕХИЯ по Соца с баща си Йордан Миялков са отговаряли за голяма текстилна фабрика чешко – македонска по същото време Бойко Борисов се подвизавал с пистолет и бухалка крадейки коли в Прага и попадайки в затвора Панкрац. Миялков имат тесни контакти с Чешките служби и помагат по молба на БГ ДС служби на Бойко да излезе от пражкия затвор Панкрац
   Дъртия Миялков е бил МВР шеф на Македония а младия започва 1 работа във Военния отдел на Македонското контраразузнаване а по късно оглавява и тайните им служби

 4. postradal pasi казва

  Това се очакваше но не толкова бързо, боко гадното копеле е закрилян от тъмночервените от монтерей които всъщност го издигнаха емил митев му пиарства в епицентер само не е ясно защо фащ опеделиха София за опасна зона до 16 юли

  1. To3u казва

   Интересна теза. Да попитам – за Петър Емил Митев ли става въпрос?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.