ОСТАВКА НА МИГА: Полицията на ГЕРБ окървави Министерския съвет с побоища над протестиращи за кефа на Бойко Борисов (СНИМКИ+ВИДЕО)

0 5 020

Полицията, изпратена от управляващите да потушат с кръв снощния протест срещу мафията ГЕРБ, влезе в ролята на наказателен отряд – десетки протестиращи бяха брутално пребити под прозорците на Министерския съвет за личния кеф на Бойко Борисов, видя Narod.bg.

Народът, достигнал до предела на своята търпимост, изпълни „триъгълника на властта” между „Дондуков” 1 и 2 с искане за незабавна оставка на кабинета.

Вместо отговор, премиерът изпрати полицията да потуши народния гняв на всяка цена, която бе платена с кръвта на десетки протестиращи.

Ченгетата прилагаха старите изпитани милиционерски номера – издърпваха най-активните бунтари и ги завличаха далече от погледа на народа, за да ги пребият брутално под колоните на Министерския съвет като кървав дан към лидера на хунтата Бойко Борисов.

Ченгетата издърпват поредната жертва от протеста….

За съжаление на управляващите жестоките сцени бяха документирани в стотици снимки и видеа, които преливат в социалните мрежи и истината този път няма да може да бъде заглушена, показа проверката на Narod.bg.

Реклама

…за да го завлечат под колоните на Министерския съвет, където започва якото меле…

С типичното си овче безочието обаче управляващите отрекоха обевидното на тазсутрешния свикан по спешност брифинг с участието на Томислав Дончев и Цветомир Паунов.

Двамата ратаи на Бойко най-нагло излъгаха в ефир, че полицейско насилие над протестиращи на втория ден от протестите срещу мафията не било имало.

Полицейско насилие на снощния протест нямаше, агресията беше към полицията и към симпатизантите на ГЕРБ. Това обявиха от партията на извънредната среща с „мисирките”.

На спявката герберите хвърлиха цялата вина за случилото се снощи на президента Румен Радев и не признаха никакво провинение на полицията въпреки бруталните сцени как полицаи ритат и влачат за косите протестиращи, заснети от очевидци в късните часове на вчерашните бурни протести в София.

Няма да позволим гражданска война в страната, дори да можем да я спечелим, ехидно се изцепи вицепремиерът Томислав Дончев.

Вижте как полицаите „не бият” под прозорците на Бойко във видеото:

Ето как завършва един протест…. НОРМАЛНО….

Публикувахте от Seleidin Hasanov в Петък, 10 юли 2020 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.