Само в Narod.bg: Какво ни готвят? Властта поръчала 40 000 клетки за трупове от Италия? (СНИМКИ)

4 4 698

Притисната до стената от лавината скандали, властта в лицето на ГЕРБ и коалиционните й партньори ни готви нещо лошо. Narod.bg получи скандална информация, че кабинетът е поръчал 40 000 клетки за трупове от Италия, които ще бъдат доставени до дни.

Реклама

Читател на Narod.bg от медицинските среди ни алармира за безумието с имейл, в който, освен снимки на клетките за трупове, изпрати и следния текст, в който твърди:

„Преди малко получих информация от мой познат лекар-кардиолог, италианец от Бергамо, че се подготвя пратка от 40 000 клетки за умрели за България по поръчка на българското правителство”.

Narod.bg ще поиска официални данни и повече подробности от Министерския съвет на база на Закона за достъп до обществена информация.

4 Коментара
 1. Божков казва

  Да ви шибам във фалшивите новини. Господ да ви накаже..

 2. Пламена казва

  цялата истерия/измама с ковид е за да се вземат ДНК тестове от ВСИЧКИ, уж че има някакъв вирус. Докато не разберете този прост факт, няма да се оттървем от ФАРСА.

 3. Нулата казва

  Това черен хумор ли е!?

 4. postradal pasi казва

  Който гроб копае сам пада в него та тези пластмасови ковчези си е поръчала хунтата за тех си и най вече за „великия“ си вожд боко тъпака и келеша те са направени от пластмасовите боклуци с които е заринал България…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.