Корнелия, корупцията с корупция ли ще бориш? В сигнал до Narod.bg се твърди: Шефката на БСП плаща по 50 000 лв. на сайтове в комбина с ББ

1 2 874

Корнелия Нинова, която бе изобличена от бившия правосъден министър Христо Иванов, че заедно с Бойко Борисов често посещава морските сараи на Ахмед Доган, за да договарят следващото правителство, се опитва да бори корупцията с…корупция, научи Narod.bg. На редакционния мейл бе изпратен сигнал, в който се твърди, че шефката на БСП в тандем със своя „враг“ Бойко Борисов е развързала кесията и плаща под формата на реклама на много информационни сайтове, които да я венцехвалят преди изборите за нов председател на БСП.

„Корнелия в комбина с Бойко Борисов дават между 30 и 50 хиляди лева на повече от десет информационни агенции, за да публикуват нейните изказвания и уж атаки срещу кабинета на ГЕРБ. Истината е, че Нинова вече се е договорила с Бойко как да си разпределят постовете в един следващ кабинет. Затова и са честите консултации с бащицата Доган”, обясни източникът на Narod.bg.

На „Позитано” 20 много хора смятат, че поредният вот на недоверие, който ще поиска БСП, работи изключително в полза на Бойко. „Това и димка, която да отклони вниманието от безобразията на ГЕРБ, от грандиозната корупция, от нощното шкафче с милионите евро и кюлчетата злато. Хората не искат БСП на власт, народът иска да види Бойко Борисов и неговата хунта да е в затвора. С разсейването на общественото внимание Корнелия всъщност играе в един отбор с Борисов”, зарече се източникът на Narod.bg.

Реклама

На този фон дойде поредната вербална „атака” на Корнелия от ефира на червената телевизия БСТВ. „700 млн. липсват от хазната, защото сте заложили корупция в Закона за хазарта, а комисията по хазарта се управлява със смс-и между министъра на финансите и заинтересовани бизнесмени.

Други бизнесмени поемат писмено ангажименти за реклама в медии срещу подкрепа в държавни органи. Премиер заплашва разследващ журналист и евродепутат в телефонни разговори. И унижава българския парламент чрез неговия председател. А докато прави всичко това, спи с пистолет до главата, заобиколен от пачки с пари.

Други бизнесмени разкриват как силово и арогантно им се отнемат фирми. Това е разпад на държавността и за да не оставите нищо неразрушено след вас, атакувахте и президентската институция. реалност, най – опасната – не просто стоите и гледате, а участвате в разрушаването на темелите на дома ни България. Темелите са държавността. Нито една институция не работи по правила. Всички институции – ДНСК, РИОСВ, общински съвет, са се съгласили в Алепу да се строи хотел вместо подпорна стена”, хапе за пред избирателите шефката на БСП.

Феновете на соцпартията обаче не подозират, че докато напада Борисов, Корнелия усилено преговаря с премиера и „пазителя на етническия мир” Ахмед Доган кой кой ще е в задаващото се ново правителство, в което настоящият премиер иска отново да има дейно участие напук на цялата престъпна дейност на шайката ГЕРБ, ядосва се източникът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Васко казва

    С Вашите коментари в последно време мисля да спра да чета,, народ бг,, Нещо заприлича на,, Блиц,, и,, Пик,,Много неверни новини в последно време

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.