Първо в Narod.bg! Най-новият слух: Румен Радев има нова жена!? Президентът опасно близък с омъжена пиарка

2 7 995

Президентът Румен Радев има нова жена до себе си! Най-актуалният политически слух с пикантен оттенък научи репортер на Narod.bg от свой брилянтен източник на „Позитано” 20. Мълвата носи, че от два месеца държавният глава е опасно близък с омъжената пиарка Кристина Т., обясни информаторът ни.

Проверката ни показа, че красавицата от години работи в пресцентъра на социалистите. На последните президентски избори през 2016 г. брюнетката дори влезе в Националния предизборен щаб на БСП. В миналото Кристина е работила и за кампанията на бившия червен кмет на Сливен Кольо Милев, показа проверка наNarod.bg.

Реклама

Румен Радев се разделил с Десислава, мълвят на „Позитано“ 20

Клюкарите в БСП разправят още, че заради изкусителната пиарка президентът бил натирил съпругата си Десислава Радева. „Генерал Деси от два месеца не е в България след скандал с държавния глава. Май оттам е тръгнала и раздялата”, обясни източникът на Narod.bg.

Дали връзката между Румен Радев и Кристина е повече от летен флирт, предстои да разберем. Бесепари обаче се кълнат, че всичко между върховиня главнокомандващ и Деси Радева и приключило. Дали това е така, ще стане ясно в обозримо бъдеще, остави си вратичка информаторът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. о.р. кандидат помощник заместник приватдоцентМекопишкоф казва

    Вълнуващо. Разтърсващо. Потресаващо. Уникално. Световно събитие. Ох Боже. Разби ме. Ша си го преместа

  2. димитър казва

    започна ли великото предизборно оплюване?Най-страшният опонент ТРЯБВА да бъде премахнат с цената на всичко,нали?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.