Журналисти атакуваха Борисов с неудобни питания, той ги скастри: „Стига! Дотука ми дойдохте с тея въпроси!“

0 6 342

Премиерът бе посъветван при нудобни въпроси да се усмихва и ностойчиво го правеше

Журналисти нападнаха с неудобни въпроси премиера Бойко Борисов по време на посещението му в Пазарджик, където откри нова база на чешки завод. Министър-председателят не успя да сдържи нервите си, въпреки съветите на неговите ПР-и просто да се усмихва.

Първа да отправи неудобен въпрос към премиера се осмели журналистка от ПИК.БГ, която настоя да разбере защо неговият съсед /става въпрос за президента Радев/ води война с Борисов. Репортер на Нова телевизия пък настоятелно попита кой има нужда от целия този скандал.

Борисов не сдържа нервите си и избухна: Стига! Дотука ми дойдохте с тея въпроси. Довиждане, лек ден, сега!“, и тръгна ядосано да си ходи.

Снимка: Narod.bg

Реклама

После размисли обаче и реши да уточни все пак: „Аз ви казвам кое е важно – работните места и доходите, вие пак ме връщате на скандали…Ние им показваме, те ме питат кой какво казал…“.

Като ефект към комичната ситуация от „Господари на ефира направиха“ видео колаж, в който сложиха като реплика и част от изказване на президента Румен Радев по темата: Ако може да скрие и този скандал в зайчарника…“

По време на посещението в завода в Пазарджик медиите сякаш се бяха наговорили да ядосат премиера, защото настойчиво го преследваха с неудобни въпроси за скандалите около властта.

Борисов видимо раздразнен уточни: „Оставете ме мене, искам утре да напишат: „Войната президент-премиер продължава“!  Аз не водя война, аз правя заводи, правя пътища, правя суперкомпютри, толкова! Един завод, втори завод, трети завод…пети…шести! И 50 хиляди деца, които не са били на училище, сега са в класните стаи“.

Лайтмотив на цялата пародия бе и подаденият от ПР-ите на премиера израз „Усмихвай се – Усмихвам се“!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.