Актьорът Симеон Владов: Управляващите са кръвопийци, хиляди инвалиди останаха без пенсия

0 5 658

Известният актьор Симеон Владов стана поредният гневен от безобразията на властта интелектуалец. Артистът се разбунтува срещу унижението хиляди инвалиди да стоят без пенсия във време на тотална криза и шоково поскъпване на хранителни продукти, ток и топла вода.

Вижте какво написа Симеон Владов на стената си във фейсбук:

…Ето това е част от геноцида спрямо българите (в случая към инвалидите) от управляващите, които не мога да нарека нито хора, нито българи… Позор за тях! Кръвопийци! Проклятията на стотици хиляди, милиони хора рано или късно ще ви застигнат, това поне е сигурно. И всеки от вас ще си получи заслуженото!

Повод за справедливия му гняв стана пост на Соня Момчилов, която всъщност разкри, че хиляди инвалиди стоят без стотинка пенсия заради безобразията покрай обжалване решения на Трудово-експертна лекарска комисия (ТЕЛК).

Реклама

Ето какво пише обезверената българка:

Известно ли Ви е, уважаеми съграждани, че хиляди, да не кажа десетки хиляди инвалиди, които са обжалвали решението на ТЕЛК в началото на годината, вече седми месец са без пенсия?!!!

Осъзнавате ли, какво означава това? Мисирките?! Схващате ли? Има хора на легло без стотинка доход. Обадете се в Националната експертна лекарска комисия (НЕЛК), ако не ми вярвате, аз вчера го направих, казах ми, че хиляди са в това положение, а НЕЛК била една и поне още месец ще се чака, поне за тези, които са минали ТЕЛК през февруари.

Геноцид, Сачева, геноцид провеждате, да ви стигне министерската заплата и спестеното от грантаджийски стипендии и хонорари, дано!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.