Първо в Narod.bg! Това ли е любовницата на Каракачанов? Военният министър се натиска с разкрепостена ромка (ПАЛАВИ СНИМКИ)

3 19 189

Мега скандал в Narod.bg! Красимир Каракачанов върти страстна любов със знойна ромка! Вицепремиерът поддържа тайна връзка с изкусителка с огнена кръв повече от година, издаде ексклузивно пред Narod.bg източник от най-близкото обкръжение на военния министър.

Според наличната информация Н.П., която е превзела сърцето и леглото на корпулентния воевода, заработва като проститутка, чиято тарифа е 200 лева на час.

„Вече не се и крият – обикалят кръчмите и се държат за ръце?! Нека го види съпругата му Росица какви ги върши радетелят за висок морал”, ядоса се подчиненият на министъра на войната пред репортер наNarod.bg.

Реклама

За зла ирония палавата „пеперудка” е качила за своя профилна снимка във фейсбук гореща прегръдка с пухкавия министър, на която влюбените гълъбчета нежно се държат за ръце.

Запознатият с резила военен обясни още, че Краси Каракачанов не пести пари, за да задоволява капризите на разкрепостената ромка – дрехи, бижута и скъпи хотели са само малка част от глезотиите, на които се радва мургавелката.

Вижте още снимки в галерията:

3 Коментара
  1. Николина казва

    Ще се видим във съда със вас.. За клевета и расизъм..

  2. Кака Сийка казва

    Разбира се, че е клевета. Под този голем камик отдавна шаран не мърда. Не ми било камик, най- ми било тулум.

  3. Запознат казва

    Аре ма цял град зарази с трипер че и по 200 лева на таксува !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.