Пациентка от Русе: Имам алергия към цъфтящите липи, записаха ме болна от Ковид-19, ето така се увеличават заразените (ИЗПОВЕД)

0 3 466

Дама от Русе разказа бруталната си история как от алергична към липи, е записана като заразена с Ковид-19. Екипът на Narod.bg дава гласност на случая, понеже няколко пъти администраторите във фейсбук са трили поста й, с който алармира за измамата.

Ето какво разказа Зорница Алексиева, публикуваме  без редакторска намеса:

„Отидох в болница „Медика” в Русе (спешното отделение), на 28 06., защото имам алергия от цъфтящите липи, която се беше влошила и ми се беше надуло гърлото, вследствие на което имах затруднено дишане.

Преди да отида си измерих температурата, която беше 36,6. Когато отидох, ми измериха температурата и ме попитаха дали ще лежа в болницата, при което, естествено, отказах. Тогава ми казаха, че трябва да подпиша амбулаторния си лист и да се прибирам и ако желая да ми бъде направен тест, трябва да лежа 10 дена в болницата.

Реклама

И понеже не бях в състояние да чета нещата в амбулаторния лист, а придружителят ми не беше допуснат вътре, го подписах набързо и си тръгнах.

След като се прибрах, видях, че имам диагноза Ковид-19 без направен тест.

На следващия ден отидох да си направя дадения тест, разбира се, в лаборатория, защото не искам да лежа 10 дена в болница без да има за какво, и той е отрицателен.

Искам всички да разберат как точно се поставят диагнози и защо случаите с Ковид-19 с всеки изминал ден се увеличават”, завършва тъжния си разказ препатилата русенка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.