Схема в Narod.bg: САЩ елегантно биха шута на Борисов! Гласят ген. Мутафчийски за премиер

7 9 079

„САЩ елегантно биха шута на Бойко Борисов. Отвъдокеанските му покровители го изоставиха за сметка на новия любимец на US посолството – ген. Венцислав Мутафчийски, който е гласен за следващия премиер на България”.

Задкулисна схема за смяна на властта разкри ексклузивно пред Narod.bg бивш депутат, запознат с последните събития по върховете на държавата.

Индикация за бъдещите рокади дойде вчера, 29 юни. В понеделник американският посланик у нас Херо Мустафа отиде на крака във Военномедицинска академия, за да похвали лично нейния шеф. „Невероятна работа върши ген. Мутафчийски”, заяви Херо Мустафа и изрази признателност към екипите на първа линия в борбата срещу COVID-19.

На срещата с най-важния дипломат у нас обаче не присъства Бойко Борисов. Както първо Narod.bg съобщи, Херо Мустафа има забрана да се среща с българския премиер поради грандиозните корупционни скандали, които отнели и малкия кредит на доверието на САЩ към управлението на ГЕРБ.

Реклама

„Затова отвъдокеанските ни господари са замислили смяна на премиера – на мястото на Бойко да бъде поставен ген. Мутафчийски, но без да се стига до предсрочни избори, за да не се налага властта да попадне в ръцете на служебен кабинет, назначен от президента Румен Радев”, подчерта бившият депутат пред Narod.bg.

Рокадата може да стане по следния начин – Бойко Борисов подава оставка и се съставя нов кабинет начело с ген. Венцислав Мутафчийски, но в рамките на мандата на този парламент. Абсолютно същото статукво, каквото държи властта в момента, ще подкрепи новия министър-председател, за да се запази съотношението на политическите сили в парламента

За капак новият кабинет ще се ползва и с негласната подкрепа на ДПС, разкри още информаторът на Narod.bg.

Още по темата:

7 Коментара
 1. руссиянин казва

  България много елегантно би шута на радев и бсп с нинова+всички московски партии – копейкин, общата, десабе, дай България, сливчо, и други!

 2. asd казва

  Страшно дрислив сайт.

 3. Емил Станоев казва

  Е ! то е ясно ако Мутафчииски стане Премиер ще мрем яко ! Но има нещо друго ?- тия от Сащ забравят че понякога Народа не се интересува от техните прищевки.

  1. Иво казва

   Може да си мреш и яко, и здраво без Мутафчийски!Вие от бсп сами си закривате сектата и си мрете от няколко години!

 4. Иво казва

  Може да си мреш и яко, и здраво без Мутафчийски!Вие от бсп сами си закривате сектата и си мрете от няколко години!

 5. postradal pasi казва

  Няма нужда от тези гнили партии . МОЖЕМ И БЕЗ ТЯХ…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.