Нагла кражба в Narod.bg: Бойко дава 130 бона, за да учи администрацията как да говори по телефона?! (ДОКУМЕНТ)

0 4 495

Поредно нагло присвояване на европейски пари готви кабинетът на Бойко Борисов, видя Narod.bg. Далаверата лъсна от наша проверка в сайта за обществени поръчки, където Министерският съвет е пуснал обява, че дава точно 108 434,17 без ДДС, или 130 800 лева, за да учи администрацията как да говори по мобилни и стационарни телефони?!

Готвената кражба на парите е обоснована като „Подобряване използването на мобилни и стационарни телефони при предоставяне на административни услуги“.

Ето какво четем в обявата за обществената поръчка:

„Настоящата обществена поръчка се възлага във връзка с изпълнението на Проект №BG05SFOP001-2.007-0001„По-високо качество на административното обслужване чрез въвеждане на по-високи стандарти и подобряване на системата за обратна връзка от потребителите”, реализиран с безвъзмездната финансова помощ на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”.

Общата цел на проекта е подобряване на управлението на качеството на административното обслужване в съответствие с преминаването към комплексно административно обслужване.

Прогнозна стойност (без ДДС)

Реклама

BGN 108 434,17

Срок за получаване на оферти или на заявления за участие

Краен срок за подаване:

10 юли 2020 (пет), 23:59

https://app.eop.bg/today/65194

Това ако не е чиста далавера за някоя приближена до Бойко фирма, здраве му кажи…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.