Само в Narod.bg: САЩ изоставиха Бойко Борисов, Херо Мустафа със забрана да се среща с премиера заради гигантската корупция в ГЕРБ

7 47 568

Поредната лоша новина за Бойко Борисов, която го придвижва с голяма крачка към политическото небитие – САЩ са оттеглили подкрепата си за българския премиер след серията грандиозни корупционни скандали от последните месеци.

Дипломат от кариерата потвърди пред Narod.bg, че първата индикация за това, че Америка вече не иска да има нищо общо с правителството на ГЕРБ и лично с Бойко Борисов е фактът, че US посланикът у нас Херо Мустафа е получила грама, според която Овалния кабинет й забранява абсолютно всякакви инициативи, при които може да има допирателна между нея и премиера.

На американския дипломат №1 е заповядано да влиза в един кадър с крадливия министър-председател само при събития, които се организират от ЕС или американското посолство и на които премиерът сам се отзове.

Реклама

Срещите на Бойко с Херо Мустафа вече са минало

„От няколко седмици в нашите среди плъзна мълвата, че Нейно превъзходителство Херо Мустафа има категорично вето за всякакви официални срещи с кабинета на ГЕРБ. Заповедта може да се разтълкува така – US правителството иска да се разграничи от премиера Бойко Борисов, като са позволени само срещи на четири очи, които обаче трябва да останат встрани от медийния прожектор”, отсече източникът на Narod.bg.

Според анализатори задният ход на Америка към властта у нас е знак, че политическият край на Бойко Борисов и неговата хунта е много близо. Както първо Narod.bg съобщи, самият премиер е наясно, че след серията разкрития за него и за най-приближените му в кабинета, оставането му на върха на държавата е немислимо.

Затова и оставката му вече е написана, но засега не я подава под натиска на депутатите и министрите от своята партия, които се опасяват, че последващият служебен кабинет, назначен от Румен Радев ще предприеме пълна ревизия на управлението, която ще разкрие злоупотреби за милиарди, докладва депутат ексклузивно пред Narod.bg.

7 Коментара
 1. The blue sea казва

  За каква оставка говорите?! Борисов трябва да бъде арестуван веднага. Така ми се иска на мен, но дали Гешев мисли същото?!

 2. намръщенЪ казва

  Яко ви е ударил вас вируса, щом сравнявате Бойко с плужека с генералски пагони. Марш на Бузлуджа и от там в Россия или КНДР

  1. Jany казва

   Май теб те е ударил,щом си сляп за скандалите,които ни посрамиха в целия ЕС.

 3. Аз казва

  Хайде ДАНО най на края да се махне тоя имбецил,съсипа хората, направи ги малоумни като него…..

 4. Ханибал казва

  Твоя любим Тулуп не може да стъпи на малкият пръст на летецът-генерал. Най-добрият президент който България е имала от 89 година насам! А ти иди на психиатър!!

  1. tina казва

   Извинете, но Радев е истински генерал, при това натовски. А в кавички генерал е Борисов.

   Румен Радев, бивш командир на Военновъздушните сили на Република България , доктор на военните науки, завърши с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по СТРАТЕГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия ВА Г. С. Раковски , През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, 1987 г. завършва Висшето военновъздушно училище Георги Бенковски( първенец на випуск), през 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия.

   За сравнение, виж Бойко Борисов Завършва средното си образование в Банкя. В гимназията е секретар на комсомолската организация на класа. През 1977 година кандидатства в школа Георги Димитров на МВР в Симеоново, във факултет Държавна сигурност. Приет е обаче само във факултета Противопожарна охрана.

   Като допълнение за езиковата подготовка:
   Радев – английски, немски, руски.
   Бойко – сравнително добре български език, няма кирилица на телефона си.

 5. Rossen казва

  Само да попитам,откога narod.bg има достъп до дипломатическите инструкции на САЩ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.