Радост в Narod.bg: Бойко ходи с оставка в джоба, от ГЕРБ го спират от страх, че ще има възмездие за кражбите

1 13 070

Премиерът Бойко Борисов е готов да подаде оставка всеки един момент. Депутат от ГЕРБ призна пред Narod.bg, че партийният им лидер не издържал на компроматните атаки по всички фронтове и се готвел да хвърли кърпата.

При този вариант обаче властта отива в ръцете на служебен кабинет, назначен от президента Румен Радев, чиято първа задача ще е да осветли далаверите на хунтата на Бойко.

Реклама

Това била една от причините, заради която най-близкият кръг на премиера твърдо се противопоставял на щенията на Борисов да се разкара от властта. Другото опасение на самия министър-председател било, че извън комфорта на „Дондуков” 1 негови стари врагове може да опитат да му посегнат физически, потвърди информаторът на Narod.bg.

Нашата новина потвърди и бившият депутат на ГЕРБ Методи Андреев, който в прав текст разказа пред „Фрогнюз”, че Борисов е на косъм да хвърли оставка, но депутатите от ГЕРБ са го кандърдисвали да не го прави.

„Защото знаят много добре, че ако това се случи, много трудно отново ще бъдат народни представители. Знаят, че ако Борисов падне за трети път от власт, партията се разпада. И нещата не се знае в каква посока ще тръгнат”, аргументиран се покаялият се гербер.

1 Коментар
  1. Валентин Ангелов казва

    Герб се оказахте най големите изроди в цялата ни история.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.