Скандален слух в политическия елит! ББ е баща на 4 деца, генерал уредил любовниците на премиера да родят в елитни европейски клиники?

6 13 962

Бойко Борисов е баща не на едно, а на четири деца извън дъщеря му Венета Борисова. Този повече от скандален слух броди из политическия елит вече няколко месеца, докладва пред Narod.bg депутат от опозицията, наясно със задкулисните интриги по върховете на държавата.

„Мълвата плъзна от редиците на ГЕРБ след скандала „Барселонагейт”, от който научихме, че „Мис Бикини” 2006 Борислава Йовчева има дъщеря от Бойко Борисов. За да я „осигури”, министър-председателят й купил къща и баровски бутик в Барселона за общо 5 милиона евро. Затова се стигна до световен прецедент в политиката – чужд премиер да бъде разследван от испанската прокуратура за пране на пари”, обясни народният представител пред Narod.bg.

Като собственик на скъпия имот, оценен на 2 900 000 евро, е вписана барселонската фирма Numin Invest SL. Според испанското издание „Ел Периодико” тя е регистрирана през 2012 г. с цел сделки с недвижими имоти и с капитал 3000 евро, внесени от Борислава Йовчева.

Покрай разкритията на испанските медии сред герберите плъзнала мълвата, че освен наследник от сексапилната санданчанка Борислава, Бойко Борисов е баща на още три деца от негови бивши любовници. А за нашия премиер не е като да не се говори, че не е фен на жените. Както наскоро стана ясно, през леглото му са минали различни плеймейтки, среди които и Светлана Василева. Част от тези плеймейтки са любовници и на различни бизнесмени, които после се хвалят на партньори и приятели, че са били с жена на Борисов. В политическите среди като пример за това се посочва варненският фермер Иван Гочев.

Реклама

„Депутатите на Бойко сами сплетничат, че до момента незаконните деца на премиера са останали встрани от обществото, защото метресите му до една са родили в елитни европейски клиники”, обясни източникът на Narod.bg.

Оказа се, че цялата конспирация е била осъществена с помощта на бившия шеф на Военномедицинска академия генерал Стоян Тонев, който почина в средата на май 2017-а. Именно Тонев, който бе национален консултант по дерматология и венерология и управляваше ВМА в периода 2002-2013 г., уреждал деликатните проблеми на палавия Бойко, с когото ги свързвало приятелство още от първите години на т.нар. демократичен преход, когато Борисов беше редови войник в структурата на силовата групировка СИК.

„Генералът, като началник на ВМА, поддържаше контакти с шефовете на най-големите и авторитетни болници в Европа. Именно чрез тях Стоян Тонев издействал бременните любовници на Борисов да раждат без много шум. След палавникът им купувал къщи и някакъв бизнес, с който да осигурят добър живот на наследниците му, точно както направи и с Борислава Йовчева”, отсече депутатът пред Narod.bg.

С необичайните услуги, извършени с дълбока конфиденциалност, се обяснява и дългата му кариера начело на ВМА – от 2002 до 2013. „Бойко помогна за неговото назначаване начело на Военномедицинска академия. Борисов стана главен секретар на МВР през 2001 г. и влезе под кожата на премиера Симеон Сакскобургготски, който предложи Стоян Тонев за шеф на ВМА на президента Петър Стоянов. Така стана работата”, върна лентата народният избраник пред Narod.bg.

Очаквайте продължение, в което ще научите колко милиона евро скрил ген. Стоян Тонев в Швейцария и къде се дяна богатството?!

6 Коментара
 1. postradal pasi казва

  Няма ли кой да го гръмне този келеш

  1. Яна казва

   Е, и….? Какво от това?

 2. Иван казва

  Ти си келеш. Не можеш му се опря на малкото пръст че. НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА МУ НАПРАВИ.

 3. Маркиза дьо Сад казва

  Майка му стара, и все МАНГАЛКИ!!!!

 4. Маркиза дьо Сад казва

  Боклуци, говорейки за ПЛЕЙМЕЙТКИТЕ, ако изобщо е така, сигурно е бил катастрофирал ДУШЕВНО и е използвал по 2 ПРЕЗЕРВАТИВА НАВЕДНЪЖ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.