Поредната лъжа на Бойко: Не пия! А държи до леглото си уискито на Иван Славков – 21-годишен „Чивас Роял”, любимо на мутрите от СИК

0 7 420

Скандалните снимки от спалнята на Бойко Борисов с милиони в евробанкноти по 500 и кюлчета злато освен всичко друго, разобличиха още една лъжа на премиера, която напоследък често му се налага да вкарва в употреба – че не пие.

Narod.bg вече разкри, че министър-председателят не пие единствено между 7 и 18 ч., след това задължително си налива уиски. Ежедневното питие на ген.-лейтенант инженер д-р Бойко Борисов е 12-годишно „Кардю” (Cardhu 12 Year Old) за „скромните” 90 лева, което често споделя с най-близките си, сред които Владислав Горанов и Томислав Дончев, издаде източникът на Narod.bg в ГЕРБ, имал честта да ходи на гости на премиера в Банкя.

Оказа се, обаче, че „трезвеният лъжец” Борисов държи до леглото си луксозното уиски Chivas Royal Salute 21 Year Old за 268 лева бутилката. Тази марка се разпознава на снимките от спалнята му, които са правени през август, септември и декември 2017 г. и януари и февруари 2019 г., пише журналистът Иван Бакалов.

На всяка снимка до нощното шкафче неизменно присъства бутилка от това уиски.

Реклама

Марката беше любима на Иван Славков, който я направи популярна в България още по соца. Славков е бил акционер в застрахователна компания СИК и хората от тази групировка несъмнено са били повлияни от стила му. Даже като знак за успех са минали на 21-годишно, категоричен е Бакалов.

В горното чекмедже на една от снимките се виждат четири златни кюлчета, едното от които е 1 кг или 50 унции (1,417 кг).

Еспертиза на снимките, поръчана от „Биволъ“ и „Е-вестник“, показа, че няма монтажи и употреба на фотошоп. Увеличенията на бутилката също показват автентичността на снимките.

Познавачите пият малцови уискита, а това е делукс блендед уиски, което е за по-широк кръг пиячи.

Уточнение: Горната снимка в средата е от реклама на Chivas Regal Royal Salute 21 YO”. Другите кадри са увеличения от снимките от спалнята на Бойко Борисов, правени през 2017 и 2019 г. На всяка край нощното шкафче присъства бутилка от това уиски.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.