Първо в Narod.bg: Турция и Гърция ни съсипаха от гаври заради голия Бойко, питат как е възможно мафиот да е премиер? (ВИДЕО)

2 14 661

Турция, Гърция и Кипър станаха поредните държави, които подхванаха международния скандал с голия Бойко Борисов, спящ с пачки, кюлчета злато и пистолет, досущ като дон от мафията, видя Narod.bg.

Бойко шества по първите страници в Турция

В Турция няколко медии посветиха първите си страници на абсурда, в Гърция „приключенията” на злополучния ни премиер станаха тема на телевизионни предавания, установи репортер на Narod.bg.

Навсякъде репортажите предават супер скандала горе-долу по еднакъв начин – описват какво се вижда на снимките от спалнята, като предават и двете гледни точки – на реалната ситуация и на министър-председателя, който яростно отрича, че фотографиите са истински.

Реклама

В живо предаване по гръцкия „Канал 8” журналист и политолог обсъждат срамната за България история, като откровено се подиграват на Бойко за твърдението му, че президентът Румен Радев го следял с дрон.

Политолог и журналист се чудят как Б. Борисов е премиер на държава от ЕС

Дискусията стига до един-единствен извод – как е възможно човек с поведението и историята на Бойко Борисов да бъде преизбиран за премиер на уж европейска България, показа проверката на Narod.bg.

Вижте какво мислят в Гърция за Бойко Борисов:

Καλημέρα Βουλγαρία τι ωραίο αφεντικό έχετε

Публикувахте от Д-р Коронов в Петък, 19 юни 2020 г.
2 Коментара
  1. Александър казва

    В държава от мишки, няма как премиер да бъде лъв и алфа мъжкар! Той просто е алфа олигофрен!

  2. Бай Петьо комшията казва

    За да си отговорят наивните гръцки медии защо Борисов е премиер на държава от ЕС, нека се обърнат към немските фондации Конрад Аденауер и Хан Заделяха. На още по-наивни им въпрос как след такива издънки българите все още избират Бай Хуй, ще им дам отговор – дори и никой да не гласува за него, той пак ще спечели.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.