ОГРОМЕН СКАНДАЛ в Narod.bg: Младен Маринов яде и пие с гангстери на банкет, даден от Пепи Лашов

2 48 999

МВР министърът се появил на спявката без охраната от НСО, за да не бъде разкрит

Пореден огромен скандал в редиците на управляващите – министърът на МВР Младен Маринов е видян да яде и пие с гангстери на курбан, даден от личния приятел на боса от ВИС Георги Илиев – Петър Лашов, научи само Narod.bg.

Наш източник от Националната служба за охрана (НСО) алармира, че миналата седмица вътрешният министър се появил на събирането по личната покана на Пепи Лашов.

Доманикът на купона Пепи Лашов

Домакинът, освен като авер на Жоро Илиев, е познат и като собственик на редица заведения и добър приятел на знаменитости от рода на Лепа Брена, Горан Брегович и Цеца Величкович.

„Министър Младен Маринов отиде на банкета сам – умишлено се отказа от гардовете на НСО в стремежа си появата му на курбана да остане неразкрита”, обясни информаторът на Narod.bg.

Реклама

Петър Лашов е богат човек, бизнесмен, съпруг, баща на 3 деца и поради спецификата на работата си – познат на светлия и сенчестия бизнес.

„Каква ми му е работата да яде и пие с оцелелите мутри от ВИС и СИК, той да каже. Не мисля обаче, че мястото на министъра на МВР е на купон на ъндърграунда”, възмути се гардът от НСО пред репортер на Narod.bg.

Практиката на управляващи да пият в компанията на мутри при управлението на Бойко Борисов е тенденция, не изключение.

През лятото на 2016-а тогавашният главен секретар на МВР Георги Костов бе изловен заедно с члена на ВСС Ясен Тодоров да купонясват в кръчма току преди мафиотската вендета срещу Димитър Желязков – Митьо Очите в ресторант „4you” в Слънчев бряг.

Домакин на партито бе соченият за шеф на станалата международно известна мутренска бригада Божидар Кузманов – по прякор Кравата или Козела.

Георги Костов и Ясен Тодоров били в компанията на бившия СИК-аджия и съдружник на Бай Миле – Пламен Петков, а охраната се е извършвала, според вътрешни източници, от прикрити полицаи и мутри едновременно.

Последваха безумни обяснения от МВР и ВСС, така че издънката да излезе неволна – двамата висши представители на изпълнителната и съдената власт не знаели, че стоят на една маса с врага на Митьо Очите в наркотрафика – Божо Кравата.

2 Коментара
  1. хер Флик отг ГЕСТАПО казва

    Как ще изтърват кьор софрата?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.