Журналистка от САЩ: Снимките на голия Бойко са послание от мафията: Пази си дупарата, да не те нае… с 200

1 9 306

Журналистката, влогър и холивудска съпруга Ирина Асиова-Диамант разтълкува по интересен начин супер резила със снимките на Бойко Борисов от спалнята му в правителствената резиденция „Бояна”.

Според Ирина Асиова кадрите с голия Бойко, огромно количество кеш в банкноти по 500 евро, кюлчетата злато и върху всичко това символично поставен пистолет, са предупреждение от мафията, че е „взел едни пари”, без да свърши работата, за която са му дадени, видя Narod.bg.

Асиова смята, че най-простият и крадлив управник в историята на България в момента е жертва на мафиотско изнудване.

Прочетете целия пост на журналистката, която от години живее в САЩ:

А сега сериозно! Посмяхме се на грозните чаршафи, волтарена и телесата му проснати напреко на кревата. Злорадствахме за смачканите физиономии на брифинга. Корабът потъва. Даже троловете го изоставиха. Ама да не бързаме да се радваме. И да бъдем честни.

Реклама

Министър-председателят на България беше заснет как сладко спинка в спалнята си. Оставете кюлчетата и пачките. Те са подробност. По-страшното е, че живеем в държава, управлявана от човек, който е обект на класическо мафиотско изнудване.

Направо сицилиански евъргрийн. Даваме ли си сметка, че нашият министър-председател е изпаднал в зависимости от едни разгневени мощни икономически сили. Сили, които са в състояние да проникнат в спалнята му, да платят на някого да го снима и после да пуснат снимките в мрежата.

И в момента му казват: Пази си дупарата, да не те нае… с 200 (в изобличаващо адио от миналата седмица с „простата пу*ка от Кърджали” Цвета Караянчева, Борисов говори за европейските лидери, че ги „наеВал” с 200, б.ред.).

Вие разбирате ли, че нашият премиер е взел едни пари (може и да не са ония от шкафчето, няма никакво значение) от едни хора, обаче не е свършил работата и сега това е резултатът, на който ние ликуваме. Нали разбирате, че дори и да си отиде Баце, тези сили остават.

Нашият робски страх също остава. И онези сили ще продължат да ни таковат в дупарата с 200. Не че не искам да си отиде най-простият и крадлив управник в историята на България.

О, как искам. Но той ще си отиде у тех на Барселона. Да животът му вече няма да има смисъл, защото за него парите са просто застраховка, не са цел. Властта му е цел. Това е дрогата, без която не може. И да го заточиш в Барселона ще му се види като Сибир, защото нищо няма да зависи от него. Ама не го мислете Баце. Ние какво ще правим?! Кой ще ни изчисти кочината?!

Пускам отново снимката на спящия тулуп по една причина. Вижте я хубаво и не ми мрънкайте за навлизане в личното пространство. Тази снимка е диагноза! Диагноза на държавата ни. Гледайте на нея като на рентгенова снимка на болен човек, на потрошен човек, с множество фрактури. Това е снимката на нашата родина, смляна от бой.

1 Коментар
  1. явор казва

    В каква Барселона да ходи ,веднага в ареста заедно с всички около него през цялото управление и да се започне ревизия на цялото управление от добри професионалисти може и от друга държава на които да им се даде процент от върнатите пари ,искаме си парите от крадливите селяни безочливо нагли

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.