Станахме за смях в Европа! Македонски медии за Бойко: Спие полугол, со пиштол и многу пари околу него: Борисов го обвини Радев дека го следи со беспилотно летало

2 4 495

Бойко Борисов за пореден път даде повод Европа и светът да се присмеят на България! Медиите в съседна Северна Македония направо ни попиляха заради скандала със снимките от правителствената резиденция, на които видяхме премиерът гол, а в шкафчето му няколко милиона лева в банкноти по 500 евро, кюлчета злато и пистолет, видя Narod.bg.

Един от най-тиражните вестници в западната ни съседка – „Република”, излезе с присмехулна статия за резила, озаглавена: „Спие полугол, со пиштол и многу пари околу него: Борисов го обвини Радев дека го следи со беспилотно летало”, установи Narod.bg.

В текста се казва, че реакциите в България не спират, след като министър-председателят Бойко Борисов обвини президента Румен Радев, че го шпионира с дрон покрай публикуваните снимки на лидера на консервативните Граждани за европейско развитие на България (ГЕРБ), спящ полугол в спалня.

„Очаква се Радев, който има подкрепата на Българската социалистическа партия (БСП), да отговори на твърденията, че опозицията се опитва да компрометира правителството на Борисов, за да блокира по-дълбоката интеграция на страната в ЕС.

Реклама

Междувременно реакциите в страната не спират. Обкръжението на Борисов изрази отвращение от хода, докато тези от страната на Радев се чудеха защо някой тайно ще снима българския премиер заспал и защо държавният глава му пускал дрон, за да го записва.

Президентът се готви да ни прави лоши неща. Очевидно не могат да ни победят на изборите, така че ще бъда бдителен. Президентът Радев е преминал границата и си позволява да свали дрон и да ме снима – каза Борисов.

Той добави, че според цвета на стаята му снимките са направени преди европейските избори през 2019-а. Една от снимките показва голия Борисов, който спи до шкафче с куп банкноти от 500 евро. Над шкафчето са останали пистолет и стар модел телефон с жак за слушалки.

За втори път от седмица до медиите беше изпратена компрометираща информация срещу Борисов. Преди няколко дни анонимно бе публикуван аудиозапис, в който се чува глас, който много напомня на Борисов, който коментира председателя на българския парламент неподходящо. Същият глас се похвали, че е поръчал на независима одиторска фирма да проучи работата на българска компания. Прокуратурата започна разследване на кадрите, за да установи дали тя е причинена от незаконно подслушване или редактирана с цел да навреди на Борисов”, завършва македонското издание.

2 Коментара
  1. […] Медиите в съседна Северна Македония направо ни попиляха заради скандала със снимките от правителствената резиденция, на които видяхме премиерът гол, а в шкафчето му няколко милиона лева в банкноти по 500 евро, кюлчета злато и пистолет, видя Narod.bg. […]

  2. Симеон казва

    Как го разбрахте на български!
    Бойко си е наш!
    Ние пък се смеем на вашият ЗАЮ,баю,големият приятел на нашия!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.