Само в Narod.bg! Бойко умира от страх, а народът се гаври с дебелоочието му: Виновна за големия брой заразени с К-19 е Веселина Томова, която събра на брифинг „батальона“ пострадал от дрона!

1 6 140

Зад рекордния брой заразени с коронавирус в последните 24 часа, много будни българи заподозряха поредната манипулация, поръчана от паникьосания страхливец Бойко Борисов, дочу Narod.bg.

Днес беше отбелязан рекорден брой заболели от началото на епидемията от коронавирус у нас. 132 са новите случаи на заразените през последните 24 часа, 6 са починали. Това е с 42 случая повече от вчера, сочат данните на Националния информационен портал.

Много българи заподозряяха, че зад тези цифри се крие Бойко Борисов, който от два дни не е на себе си, след като сайтът “Афера”, на журналистката Веселина Томова, публикува снимки от спалнята му, а на кадрите се виждат пачки с банкноти в евро. Както Narod.bg писа, това са най-малко 3 милиона  евро в брой и злато за 90 хиляди лв. До главата на спящия Борисов се мъдри и пистолет.

Реклама

И понеже няма как да се измъкне от резила, първо със записа, в който нарича шефката на парламента Цвета Караянчева „проста къртджалийска пу**а“, после със снимките, Борисов в паниката си е решил да измести общественото внимание от скандалите, които от няколко дни са го хванали за гушата.

И след като безумното твърдение, че  президентът Радев го следи с дрон не сработи и нямаше очакваният ефект, Бойко приложи друга коварна хватка. Само допреди няколко дни за денонощие се правеха по 400 проби за установяване на коронавирус и заразените се движеха в порядъга 20-30.

Как така изведнъж на някой му хрумна, ей така, да изследва 2104 души? Това се питат хората, а мрежата прегря от коментари по темата

„Сега държавата се тресе от скандалите с Бойко и управляващите бързо имат нужда от друга тема на деня. Не се ли сещате?“ „Основната причина за увеличението на заразените е Веселина Томова и сайтът „Афера“, която събра на брифинг „батальона“ пострадал от дрона!“, са само част от бисерите, които споделят изумени от наглостта на пишман премиерът на България.

1 Коментар
 1. Димитър Симеонов казва

  От само една(ЕДНА) 500-еврова банкнота, 24 пенсионера биха получили по 40лв.като подаяние от герб за Коледа..а само в чекмедженцето МУ са поне1.200.000-1.500.000евро.!!Колко ли има в белия шкаф..а в касата..а в офшорките…а във Виена???!!!
  А сега да подпомогнем разследващите..ако ги има!!
  Какво се вижда по-детайлно погледнато на една от снимките?!
  Номер на банкнота и номер на златно кюлче,лесно може да се проследи кой е бил техен притежател и следващият въпрос е какво правят на нощното шкафче на министър-председателя на европейска държава??!!!
  Номер на горната банкнота от 500 евро на снимката със златото – XO6459442868,
  номер на едно от кюлчетата злато – umicor 250 – 52257.
  Без проблем може да бъде поразчепкана тая работа, стига да има мерак прокурора.
  Засега той,каскета, видимо няма…!!!
  В чекмеджето има натъпкани около 1.5 милиона евро!
  Умножени по курса евро/лев -1.500 000 евро са 2 931 000 лева,разделени на 40лв.=73,275 пенсионера!!
  Тоест, само в едното чекмедже на б.б.,са парите за Коледните подаяния на герп за пенсионерите,да речем на Плевен!!
  …и сега малко новини от Европа-та за б.б.,излагацията пред чужденците започна:
  18.06.2020 22:53 |
  Nachrichten
  >
  Welt
  Wirbel um Aufnahmen
  Bulgariens Premier „schläft“ mit Pistole und Gold
  ..това са само част от вестниците и медиите отразили снимките..следва продължение..!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.