ЛАВИНА: ГЕРБ се разцепи и във Враца, голият Бойко Борисов с пачки и злато съсипа партията

1 6 064

Лавината от разцепление в структурите на ГЕРБ вече е неудържима! След Видин, Плевен и разколът в Русе, управляващата партия се разпадна и във Враца, след като днес я напуснаха две от най-важни фигури в редиците – председателят на ОбС в града под Околчица Нели Стоянова (на челната снимка, б.ред.) и бизнесменът Деян Бенински.

„Всички очаквахме такъв развой, след като нашият лидер Бойко Борисов бе заснет гол с пачки по 500 евро, кюлчета злато и пистолет”, призна Narod.bg депутат от ГЕРБ, гневен на събитията, довели до роенето в управляващата партия.

Двамата от ГЕРБ-Враца напускат Общинския съвет. Те са подали оставките си в Общинска избирателна комисия тази сутрин, поясни „Зов нюз”, като се позова на свои източници.

Предстои в понеделник Общинската избирателна комисия да гласува двете оставки и към обяд на същия ден да бъде публикувано решението.

Според сайта оставката на Нели Стоянова е вследствие на партийни проблеми, докато Деян Бенински напуска поста по свое желание.

Реклама

Тази събота в 11 ч. от ГЕРБ ще се събират, за да обсъждат кой ще заеме председателското място във Врачанския общински съвет.

Още по темата:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.