Narod.bg пита: Кунчев, откъде извади 10 бона за почивка в Халкидики, като 3 месеца уж беше без заплата? (РАЗКРИТИЯ)

1 4 810

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев отсвири молбите на Бойко Борисов и министъра на туризма Николина Ангелкова да изберем Черно море в подкрепа на родния бизнес. Един от главните трубадури на ужаса „коронавирус” побърза да стегне багажа и да отпраши към гръцкия полуостров Халкидики, при все че нашето море е „чисто като сълза”, а чадърите и шезлонгите това лято ще са без пари, както ни излъга Ангелкова.

По-важният въпрос тук е откъде доцентът Кунчев е спастрил 10 000 лева за луксозния четиризвезден гръцки хотел, след преди време главният манипулатор проф. Венцислав Мутафчийски, който ни заплаши, че „яко” ще измрем, поде инициатива заедно с третият стожер на Националния оперативен щаб (НОЩ) – проф. Тодор Кантарджиев, за събиране на пари за Ангел Кунчев, понеже работел без заплата?!

На 7 април дойде решението на парламента депутатите да даряват заплатите си като знак на подкрепа в тежкия за България момент. Това предизвика и парадокс – главният държавен здравен инспектор също остана без пари до края на извънредното положение покрай коронавируса.

Причината е, че д-р Ангел Кунчев е част от политическия кабинет на здравния министър. Депутатите, министрите, шефовете на агенции и политическите назначения са задължени да даряват заплатите си. „Обявихме кампания за събиране на помощи, главния здравен инспектор остана без заплата, така че ние ще отделим от нашите заплати, за да го компенсираме за неимоверните усилия, които полага“, ожали се на редовния брифинг председателят на оперативния щаб проф. д-р Венцислав Мутафчийски.

Реклама

Сега обаче излиза, че Кунчев има пари за скъпарски хотел в Гърция. Откъде дойде кешът за неочакваната ваканция на Халкидики?

Източник на Narod.bg от Министерството на здравеопазването обясни, че банковите сметки на тримата големи в НАЩ са набъбнали значително от бонуси, отпуснати от правителството „за отлично свършената работа” покрай епидемията от Covid-19.

Бойко Борисов дълго време ни приспиваше с мантрата, че България се правила перфектно със заразата, докато 200 000 българи, заключени вкъщи, останаха без работа и без наистина стотинка в джоба.

На този фон смешният плач, че Ангел Кунчев останал без заплата, докато той води семейството си на Бяло море, е не само гавра с народа, но и от откровена подигравка с отрудените българи, които останаха без препитание насред световната криза, предизвикана от вируса.

Снимки: „Зов нюз”

1 Коментар
 1. данчото казва

  ей че тъп въпрос!
  И на първолака му е ясно – спестил ги е от закуски!
  В тази България , особенно през последните 10-12 години има едно течение на спестовниците от закуски!
  оглави го цц и цц/ за да няма грешка единия е мъж /!
  А следователи , като на всяка добраидея – БОЛ , най вече от ГЕРБ!
  Защо ли?
  Просто цц и цц, както и бб са от герб!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.