Гард от НСО пред Narod.bg: Бойко Борисов ни е забранил да влизаме в спалнята, когато при него има жена

2 41 066

Бойко Борисов е в тотална паника заради грозния скандал със снимките от спалнята, на които се виждат около три милиона лева в банкноти по 500 евро, 1,6 кг злато и личният „Глог“ на премиера, докато той „спинка”.

Научен да действа винаги по един и същи начин, Бойко отново започна с лъжите – „това е спалнята, но пари и злато няма, аз спинкам, но пари и злато няма, всичко е монтаж”.

За да излезе сух и този път от невероятната корупция, която виждаме на фотографиите, премиерът се хвана за първата сламка, която му попадна – кадърът, на който спи напряко на леглото, може да е направен от служител на Националната служба за охрана (НСО).

Читател на Narod.bg от спецдирекцията за охрана на властта обаче контрира с неочаквано признание и направи на пух и прах манипулациите на министър-председателя.

„Бойко Борисов ни е забранил да влизаме в спалнята му, когато при него има жена. Няма да коментирам колко често се случва това, важното е, че няма как наш служител да е заснел спящия премиер. Снимките очевадно са направени от жена, която е получила достъп до личното пространство на охранявания. Обвиненията към НСО не са мъжка постъпка”, отсече държавният охранител на висок пост в НСО.

Реклама

Затова и още вчера, часове, след като скандалните кадри стана обществено достояние, от службата излязоха с официално прессъобщение.

„По повод тиражирани в медии твърдения, категорично заявяваме, че в нито един момент сигурността на министър-председателя не е била компрометирана”.

Това се казва в позицията на НСО по повод тиражираните фалшиви новини от лакейски сайтове, че заради снимките животът на Бойко Борисов бил изложен на опасност.

От службата подчертаха, че въпреки това е възложена и вече е в ход служебна проверка.

„Резултатите от разследването ще докажат съществуването на заповедта, че нямаме право да влизаме в спалнята на Бойко, когато се забавлява сексуално”, категоричен е източникът на Narod.bg.

Народът вече се подиграва на Бойко за лъжите, в които се уплете

За да се уплете още повече в лъжите си, Борисов изненадващо се изцепи, че президентът Румен Радев го следял с дрон, а НСО било наясно с това. Лупингън на паникьосания премиер, при който набърка името на върховния главнокомандващ, вероятно ще му излезе през носа заради съдебно дело, което държавният глава ще заведе за обида, завърши информаторът на Narod.bg в НСО.

2 Коментара
  1. Ивко казва

    Ама той можел и сексуално да се забавлява? А стига ве……

  2. Radi Chuhlev казва

    Вие какво искате, да остави мутренския си начин на живот, ли? Ами той си е мутра.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.