Цялата истина за хунтата ГЕРБ в 2 минути – как масонът Влади Горанов стана милионер (РАЗОБЛИЧАВАЩО ВИДЕО)

2 12 564

Цялата истина за хунтата ГЕРБ и престъпните й начини на управление и облагодетелстване за сметка на народа се появи в 2-минутно видео, което набира все по-голяма популярност в социалните мрежи, видя репортер на Narod.bg.

Клипът разказва защо премиерът Бойко Борисов го е страх да натири финансовия министър – масона Владислав Горанов, след всичките му издънки пред последните години и въпреки заплахата отпреди няколко седмици, че „той не ми е ще шеф, аз съм му шеф, който не му харесва, да дава оставка”.

На кадрите виждаме откъде започва кариерата на плевенската креатура на ДПС, как влиза в кабинета на Бойко Борисов, с кои олигарси се обвързва и как успява да „спести” милиони, за да строи апартаменти и луксозни къщи.

Реклама

Само по себе си виедото е своеобразен план за потенциално прокурорско разследване срещу финансовия министър, което обаче ще трябва да се проведе от независимо държавно обвинение, което на този етап едва ли ще се случи.

Не е случайно, че Горанов живее в имоти без да плаща наем на своя кръстник Иван Сариев, който е кръстник и на децата на финансист №1.

Сариев се оказа един от най-висшите масони у нас, като вкарал в ложата на „свободните зидари” и самия Горанов, както и бившия главен прокурор Сотир Цацаров.

Вижте откъде идват проблемите на България:

У нас мафията си има държава. Кога ще поискаме министри на България, а не марионетки на този или онзи?

У нас мафията си има държава. Кога ще поискаме министри на България, а не марионетки на този или онзи?

Публикувахте от Колажи и карикатури в Неделя, 14 юни 2020 г.
2 Коментара
  1. Владимир казва

    Бог с нас!

  2. Тропанчо казва

    И къде е видеото?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.