Цялата истина за хунтата ГЕРБ в 2 минути – как масонът Влади Горанов стана милионер (РАЗОБЛИЧАВАЩО ВИДЕО)

3 14 922

Цялата истина за хунтата ГЕРБ и престъпните й начини на управление и облагодетелстване за сметка на народа се появи в 2-минутно видео, което набира все по-голяма популярност в социалните мрежи, видя репортер на Narod.bg.

Клипът разказва защо премиерът Бойко Борисов го е страх да натири финансовия министър – масона Владислав Горанов, след всичките му издънки пред последните години и въпреки заплахата отпреди няколко седмици, че „той не ми е ще шеф, аз съм му шеф, който не му харесва, да дава оставка”.

На кадрите виждаме откъде започва кариерата на плевенската креатура на ДПС, как влиза в кабинета на Бойко Борисов, с кои олигарси се обвързва и как успява да „спести” милиони, за да строи апартаменти и луксозни къщи.

Само по себе си виедото е своеобразен план за потенциално прокурорско разследване срещу финансовия министър, което обаче ще трябва да се проведе от независимо държавно обвинение, което на този етап едва ли ще се случи.

Реклама

Не е случайно, че Горанов живее в имоти без да плаща наем на своя кръстник Иван Сариев, който е кръстник и на децата на финансист №1.

Сариев се оказа един от най-висшите масони у нас, като вкарал в ложата на „свободните зидари” и самия Горанов, както и бившия главен прокурор Сотир Цацаров.

Вижте откъде идват проблемите на България:

У нас мафията си има държава. Кога ще поискаме министри на България, а не марионетки на този или онзи?

У нас мафията си има държава. Кога ще поискаме министри на България, а не марионетки на този или онзи?

Публикувахте от Колажи и карикатури в Неделя, 14 юни 2020 г.
3 Коментара
  1. Владимир казва

    Бог с нас!

  2. Тропанчо казва

    И къде е видеото?

  3. 1 казва

    1

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.