Narod.bg задава 20 въпроса на Бойко Борисов, отговорите ще го пратят в затвора

0 5 655

Бойко Борисов дължи много отговори на българския народ, повечето от които водят директно в Централния софийски затвор. За своето управление от 2009 г. досега в държавата се случиха финансови и икономически престъпления за милиарди, за които досега не е потърсена сметка.

Последният уличаващ запис, в който Борисов нарича председателя на парламента Цвета Караянчева „тъпа кърджалийска пу*ка” и искрено се радва, че ще „прибЕрем 100-200 къщи за гости” е просто поредната брънка от порочната верига на управлението на ГЕРБ. Не е ли време да потърсим сметка от Бойко Борисов, че в България не важи друго правило, освен това кой на кого ще го вкара „с 200 в дупарата“ (по Б.Б., бел.ред.).

В този дух Narod.bg задава 20 въпроса на Бойко Борисов, на които да отговори, ако има смелост и малко достойнство. Питанията ще бъдат изпратени и до пиара на премиера – злополучната Севделина Арнаудова, която да помогне на своя ментор в съчиняването на отговорите така, че не признае престъпленията си.

Реклама

Ето въпросите, чиито отговори Бойко Борисов дължи на всички българи:

 1. Защо с последния си доклад Европейската централна банка (ЕЦБ) показа жълт картон на България по пътя й към еврозоната?
 2. Защо същата тази банка нареди българските институции, ръководени от Борисов, на последно място в ЕС по качество на работа?
 3. Защо, както признава Цветан Цветанов, Васил Божков и Бойко Борисов са се срещали?
 4.  Ходила ли е пиарката му Севдалина Арнаудова всеки месец при Божков?
 5. Той ли я е изпращал и с каква задача?
 6.  Искал ли е Борисов помощ от Васил Божков, както показват разпространените есемиси? И за какво?
 7.  Как ще обясни, че казаното в записа срещу „Еврохолд“ съвпада с реалните действия на институциите срещу дружеството?
 8.  Рекетира ли властта бизнесът да плаща „такса спокойствие“, както твърдят не един и двама бизнесмени? Последният с такова признание е Васил Божков.
 9.  Вярва ли на финансовия си министър Владислав Горанов, че не е знаел нито какво се случва в Комисията по хазарта, нито за дупката в бюджета от 700 млн. лева несъбрани такси от бизнеса на Божков?
 10.  Знае ли откъде са милионите, които раздава Делян Пеевски наляво и надясно като дарения? Ще поиска ли произходът им да бъде проверен?
 11.  Има ли връзка с „Мис Бикини“ Борислава Йовчева, която преди дни обяви за продан луксозния имот в Барселона, с който го свързват службите в Испания?
 12. Той ли е баща на детето й?
 13. Грижи ли се за него, или завещаните на майката имоти и бизнеси са достатъчни да се нарече татко на момиченцето
 14.  Защо нарича назначената от него председателка на Народното събрание Цвета Караянчева „тъпа кърджалийска путк@“, возеща се с бодигардовете си без гащи?
 15.  Още ли смята, че депутатите са „безделници“, хората, които го критикуват „тулупи“, журналистите са „мисирки“, народът е „прост“, а главният секретар на президента е „келеш“?
 16.  Защо се разпадат структурите на ГЕРБ в страната?
 17. Защо отявлени гербаджии сами напускат политическата формация?
 18.  Колко точно са хората в България, които живеят под прага на бедността? Защо са много повече от гласувалите за ГЕРБ на последните парламентарни избори?
 19.  Знае ли колко деца гладуват в България и са с реален риск за живота?
 20. Защо България продължава да е най-корумпираната държава в Европа?

Горан Владиславов специално за Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.