Само в Narod.bg: Вижте кой е най-близкият лакей до Бойко – осъденият за рекет Георги Харизанов – Жоро Тръбата протестирал срещу… Борисов (ЧАСТ ТРЕТА)

1 19 542

Един от най-доверените лакеи на Бойко Борисов през последните няколко години се оказа с дебело криминално досие и присъда за рекет. Съвсем в духа на СИК, към която премиерът питае отколешна любов, негова сянка напоследък е злощастният бивш шеф в „Напоителни системи” Георги Харизанов.

Именно покрай разпродаването за скрап на стотици тонове тръби и друга инфраструктура на държавното предприятие изживяващият се в момента като политолог Харизанов и шеф та ТВ „Европа” се сдоби с прякора Жоро Тръбата.

Narod.bg публикува разследване за престъпленията на поредния сервилен хитрец, намърдал се в орбитата на премиера-слънце и поради това останал извън погледа на Темида. Документът ни бе предоставен от прокурор, бесен на ГЕРБ за прикриването на разбойническите изцепки на гравитиращите около шайката на Бойко.

Вижте третата част на криминалната биография на най-доверения човек до властта, изводите оставяме на вас:

Близкият в момента до премиера Жоро Тръбата има една малко известна роля, поръчана от предишния му ментор – по време на големите протести срещу кабинета на Бойко Борисов през 2013-а година Георги Харизанов е един от дейните участници в бунта!

Жоро Тръбата протестирал срещу Бойко Борисов

Шествията срещу Бойко не са единственият опит на печалния бивш шеф на „Напоителни системи” в площадната демокрация. Именно Тръбата е един от инициаторите на мотопротест пред Столичната община през 2008 г., като името му фигурира в уведомително писмо за събитието. По това време кмет на София е…Бойко Борисов.

Причината е, че Харизанов е любител на мощните спортни мотори, а данъците за тях по това време са над 10 пъти по-големи от тези за транспортните бусове например.

Лакеят на ГЕРБ плашил сексбомба с убийство

Точно покрай протестите на любителите на спортни мотори заради данъците е и познанството му със сексбомбата Деница Цицелкова, която по-късно заведе дело срещу Харизанов за заплаха за убийство. Двамата с Жоро Тръбата се познавали от кв. „Бояна”, където на отсечката под Историческия музей нощно време се събират състезателите и организират незаконни гонки по околовръстното шосе.

Реклама

Преди прокуратурата на обвини Харизанов, той и Цицеловска се помирили пред съда, но държавното обвинение преценило, че в думите му са били достатъчно сериозни, за да му се образува дело. „Внимавай къде ходиш и какво правиш, че ако те срещна сама ще пострадаш жестоко”. Това са думите, които Харизанов е отправил срещу Цицеловска в присъствието на свидетели, пише в обвинителния акт.

Харизанов ходи там с любимата си хонда. Около спор по протестите на моторджиите между Цицелкова и Харизанов избухва конфликт и отношенията им се влошават. Тя пуска жалба до прокуратурата през 2008 г., че той я плаши с убийство.

Преди прокуратурата на обвини Харизанов, Тръбата и Цицеловска се помирили пред съда, но държавното обвинение преценило, че в думите му са били достатъчно сериозни, за да му се образува дело. „Внимавай къде ходиш и какво правиш, че ако те срещна сама, ще пострадаш жестоко”. Това са думите, които Харизанов е отправил срещу Цицеловска в присъствието на свидетели, пише в обвинителния акт.

Жоро Тръбата осъден от „Топливо” за рекорден дълг

През 2009 г. самоприпозналият се като политолог Георги Харизанов имал пореден неприятен сблъсък със закова, в частност с частен съдия-изпълнител. През март същата година „Топливо” АД иска от Районния съд в София да приведе в изпълнение запис на заповед, от която е видно, че Харизанов дължи на дружеството 210 хил. лв. във връзка с търговски отношения.

Жоро Тръбата обаче не връща парите след доброволна покана да го направи. Тогава от „Топливо” го осъждат, решението е Харизанов да се издължи, но той отново не го прави. Тогава с Харизанов се заема частен съдебен изпълнител от София. Сагата се развива от началото до края на 2009 г., когато сегашният лакей на Бойко задочно признава вината си, като залага имущество като обезпечение за връщането на парите, които дължи, и иска спиране на изпълнението. Молбата му е уважена.

През 2011 г., вече шеф в държавното предприятие „Агроводинвест“, Георги Харизанов успява да спре принудителното изпълнение за удовлетворяване на вземанията на кредитора му. Преди да заеме постовете в двете държавни предприятия, Харизанов е бил ответник и по други дела, защото е дължал пари. В същото време няма собствен бизнес, както и имоти на негово име.

До дни очаквайте уникални видеа, в които ще видите какви ги върши Георги Харизанов!

Още по темата:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.