Цвета Караянчева напуска ГЕРБ! Депутатката е смазана психически след лавината от обиди и просташки цинизми, с които я засипа публично Бойко!

0 15 505

Унижената от Бойко Борисов председателка на Народното събрание Цвета Караянчева обмисля да напусне поста и партия ГЕРБ.

Депутатката е подложена на силен натиск от семейството си, което е шокирано от обидите на премиера, нарекъл я няколко пъти проста кърджалийска п.тка“ в скандалния запис, изпратен до медиите в петък тази седмица, твърдят източници на „Рикошет. орг“ от партийната структура в родопския град.

Семейството й – съпругът Илия, баща й Вълчо и дъщеря й Калина опитвали да я успокоят след устроения й медиен резил от Бойко Борисов. Цвета Караянчева обаче считала, че вече ще й бъде трудно да гледа в очите колегите си в Народното събрание, а появата й в медиите и на публични места на практика ще бъде невъзможно. Фамилията настоявала тя да напусне политиката и да се върне вкъщи. Парламентарната шефка все още има болки в гръбначния стълб, след катастрофата с автомобил на НСО през 2019 г.

От петък Караянчева е в Кърджали и не си вдига телефона. Тя не се е вясвала и в офиса структурата на ГЕРБ.

Реклама

Шефката на Народното събрание е от град Болярово. Снаха е в родопския град и е странно, че този факт не е известен на партийния й шеф.

Скандалното в случая е и че никой от колегите й в парламентарната група на ГЕРБ не я защити публично. По решение на интелектуално ограничената пишман пиарка – милионерка Севделина Арнаудова, ГЕРБерите стриктно се придържат към тезата, че записът е манипулиран чрез софтуер, защото бил „дийп фейк“.

Сред останалите политически партии и социалните мрежи обаче съществува консенсус относно шокиращото аудио – всички са единодушни, че това е автентичният, прост и вулгарен Бойко Борисов. Припомня се, че публично премиерът използва квалификациите „тулуп“, мисирки“, крадци, „злобни женички“ и прочие. Със записа пък станало ясно какви ги плещи в телефонни разговори.

Неочаквано Цвета Караянчева бе защитена от много депутати от БСП. Най-емоционален бе Румен Гечев, който заяви: „Някакъв тулуп от Банкя обижда председателя на парламента. Цяла нощ не съм спал! Срам, позор и оставка!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.