Борисов само работил на рождения си ден? Истината в Narod.bg: 2 телета, 5 агнета и 1 прасе за Вожда, два дни плюскане и пиене!

0 13 937

Спасителят на нацията, Вожда на българския народ, е празнувал рождения си ден също като в приказките. Е, не съвсем, защото не ял и пил три дни, а само два и половина.

От свой източник от свитата на пожарникаря от Банкя, присъствал на скандалната пиянска вакханалия, Narod.bg научи, че  изританият от ДПС Бейзат Яхя се е погрижил за пищната софра на премиера и неговите гости.

2 телета, 5 агнета и едно прасе са били приготвени от Бейзат в стопанството на олигарха Валентин Златев „Палмира”. Яха лично занесъл „курбана” за здравето на Вожда в резиденция „Евсксиноград край Варна, където се вихрил купона за празника на Борисов.

Реклама

Уморен от тежките софри и запои, Бойко решил да поразкърши снага и на път за София минал уж да инспектира строежа на магистрала „Хемус”.

Хем го давали по телевизията, хем отново показал на народа, си, че не спи, а работи денонощно за неговото благо и добруване.

Иначе засега Борисов се ослушва и мълчи за скандалния запис, който се върти от няколко дни в мрежата и стана достояние на цяла Европа. Близките му хора трескаво мислят варианти как да замажат резила от нечуваната простотия на премиера, който в записа нарича шефката на парламента от собствената си партия Цвета Караянчева „проста кърджалийска пу*ка” и обещава, че ще „прибЕрем 100-200 къщи за гости”.

Насладете се още веднъж на  цветущия речник на г-н Борисов ТУК, защото повече думи са излишни.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.