Командир от НСО: Днес е роден националният срам – чудовището Бойко Борисов, прост и дързък селски тарикат

1 5 600

Командирът от Националната служба за охрана полк. Николай Марков, несправедливо изгонен по времето на Гоце Първанов, буквално разкости Бойко Борисов навръх рождения му ден, видя репортер на Narod.bg.

Премиерът с манталитет на квартална батка днес става на 61 години.

По този повод полк. Марков публикува убийствен пост във фейсбук, квинтесенция на неговата дългогодишна битка с хунтата ГЕРБ.

Реклама

Ето публикацията на експерта по национална сигурност, която се радва на завидна популярност:

Днес е роден поредния примитив в хилядолетната ни история, български партиен вожд, който според ритуала на властта прекара през леглото си всеки, когото пожела. Досущ като римски император. Единиците смислени хора, родени в тази държава на дисциплинирани лицемери, които дръзнаха да му се противопоставят бяха преследвани, малтретирани, а някои и буквално убити.

Днес е роден поредният национален срам. Изумително прост, но дързък и самовлюбен диктатор, който не се поколеба за миг да граби, безчинства и злоупотребява с всеки действащ държавен и международен закон. Родено е зло, което е изгубило човешкия си вид с акта на своето появяване. Арогантен и груб селски тарикат, изкуствено закичен с държавен венец на политическа слава и неограничена власт. Роден е срама на достойните българи. Днес е родено и онова, което убива бавно, но сигурно всяка клетка на държавността и справедливия обществен договор. Родено е чудовище, не човек. И не личност.

Проклети да са всички, които го направиха възможен управник. И проклето да е семето им. Во веки. И да им е честито неговото проклето рождество.

Амин.

1 Коментар
  1. Марко Тотев казва

    Пази се човече! Шапка ти свалям за смелостта. Такива хора трябват като теб. Но „капо ди тути капи“ не прощава. Дано скоро не прочета, че си се самоубил или получил инфаркт. Бъди жив и здрав! Трябва спешно
    инакомислещите, да се обединим и създадем нов политически субект, за да го свалим, а после ще му търсим сметка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.