ЕКСКЛУЗИВНО: Появи се мегаскандален и вулгарен запис на Бойко Борисов, който разкрива колко безумно прост човек е! (АУДИО)

0 4 435

Сайтът Афера публикува сензационен запис на премиера Бойко Борисов. Със сигурност ще останете шокирани от бруталния речник на премиера на България, както и няма да можете да повярвате, че от устата на човека, който се изживява за спасител на нацията могат да се леят такива цинизми, каквито в речника си нямат и най-изпечените простаци или рецидивисти без образование.

Бойко Борисов очевидно разговаря по телефона, чува се фон на чалга музика. Според източници на Афера записът е направен непосредствено преди последните евро избори.
Първоначално записът беше качен в youtube, но беше блокиран само 20 минути след публикуването му.

Реклама

В записа се чува как „Просто Цвета да каже „аз съм проста п@а“ и „прост съм, мама му да е@а“…, „прост съм и ми е лесно…“ и още: „… от Еврохолд на тоя да му размажа физиономията, че не съобразява с мене…“ и „…аз ще изгоря всичко…“… Намесено е името на Гешев и още…

„Изслушайте записа – това нещо ни управлява и решава съдбите ни! Циничен, гнусен, зъл, невъзпитан и откровено прост. От тук нататък всеки, който каже дори една дума добра за него, ще го обявя за враг на България!!! Подобно нещо е НЕТЪРПИМО И НЕДОПУСТИМО! Време е този да си ходи – не с избори, а с ритници!!!”, пише възмутен потребител, като това е само един от коментарите.

Чуйте записа… коментарите са излишни. Препоръчителен родителски контрол.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.