Дисидентът Петър Бояджиев пита: Защо Пеевски може да бъде депутат, а Божков не?!

1 7 127

Дисидентът и политически емигрант Петър Бояджиев стриктно следи обществено-политическите процеси в страната през последните 30 години и поставя много значими и актуални въпроси. Той използва личният си профил във Фейсбук за трибуна, откъдето „буни духовете“ и търси отговори на алогичностите в държавата.

Ето и последните му злободневни въпроси:

„Днес Божков е обявил, по един канал, че възнамерява да се включи в политиката. Очаквам воят на палячовците срещу тази новина. Да, ама аз ще попитам. Защо за тях Делян Пеевски има право да е депутат, купувайки 100 000 гласа по престъпен, според закона начин, а Божков не. Поне законът му разрешава и съм сигурен, че до идните парламентарни избори, няма съд, който да го лиши от правото му да бъде избиран за депутат.

Значи приемате Доган да бъде пазен като писано яйце и обслужван от НСО, но сакън Божков, който като къртица успя да събере тази колекция, докато тези като Доган крадаяха и изнасяха за пари културното наследство на България, няма право да бъде избиран за депутат. Значи мадам В може да се търкаля в чаршафите на Доган, а Божков бил изнасилвач. Абе, я ми кажете има ли момиче, което да ходи само в нощните заведения, с някаква друга мисъл, освен да забърше някое евро или някой подарък.

Реклама

 Добре ли са тези дето искат да ни убеждават, че Божков изнасилвал тези красавици, които са отишли там само с надеждата да ги забележи някой паралия.

Снимка: Фейсбук профил на Петър Бояджиев

Значи Данчо пиколото от Слънчев бряг, може да е години наред депутат и да контролира парите на бюджета, а Божков не.

Значи търговецът с българско гражданство Каракачанов, може да бъде 4 години министър, а Божков не. Няма да продължавам повече с изкривеното мислене на някои хора защото няма да ми стигнат страниците. Само ще добавя, че Божков има потенциал да вкара сериозна парламентарна група при следващите избори. Достатъчно е да се реши да го поиска“, анализира Бояджиев.

1 Коментар
  1. Павел М казва

    На десидента ще кажа, защото Пеевски не е с 18 обвинения и не избяга от правосъдието като мишката с хубавия прякор Черепа, който остави съпругата си и една от любовнициет му да лежат в ареста вместо него една до друга. Голям мъж милиарди открадна а го е страх от правосъдието. И горко на народ който ще бъде управляват от изнасилвач, иманяр на черно, гураджия в края на 80те години който дори нямаше честта да дойде на събирането на гураджиите от Кристал. Какк досказн престъпник с поръчкови убийства от 90те години досега да стане политик. Създател на лъжливи новини в ФБ, уплашил се бил за живота си. Ми сигурно има защо иначе как така десидента се интерсува точно от него, а не се интерсува от децата в страната които остават неграмотни и след 8ми клас. Ето му тема по която Петър Бояджиев може да работи, но явно иска да се хареса и напарви впечатление на престъпник с 18 обвинения, а и 19то изнасяне на невярна информация която води до уронване на авторитета на официални институциии в България. Такъв смешник като черепа във фейсбук да се рекламира сам България и Европа още не е виждала. Не разбра елементарната истина и най-големият бандит е по-слаб от държавата. Къде е тръгнал да се прави на Васил Левски може би. Доживотна присъда без парви на замяна за хората които не са живи с платените от черепа пари да бъдат леквидирани.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.