СКАНДАЛНО в Narod.bg: Видинска следа в аферата „ШЕХЕРЕЗАДА”

1 15 446

Мъжът на Севделина Арнаудова – Делян Димитров, без свян папкал заплата от най-бедния град в ЕС

Севделина Арнаудова, пиарката на Борисов с палат за милиони в с. Бистрица, уредила мъжа си със заплата и от Видин. Съпругът на скандалната пиарка – Делян Димитров, е бил уреден и като директор в борда на бившата „Безмитна зона – Видин“, понастоящем „Индустриална зона – Видин“, с тлъста заплата от над 5000 лева, научи Narod.bg.

От публикации в медиите в последните дни стана ясно, че семейството на Севделина, която сама се припозна като Шехерезада във войната на Васил Божков с нейния началник Бойко Борисов, изплаща огромните кредити за палати и луксозни софийски апартаменти със заплати от държавни службички и партийни централи.

Реклама

Преди дни вицепремиерът Томислав Дончев показно връчи във Видин партийни книжки и заяви пред журналисти, че скоро ще внесе за гласуване закон за индустриалните зони, защото именно „Индустриална зона – Видин“ е ключова за развитието на града.

В същото време от публикацията на „Биволъ” става ясно, че за ръководители на въпросната зона в най-бедния регион на Европейския съюз са спускани никому неизвестни парашутисти, които не са виждали Видин и на пощенска картичка. А що е то индустриална зона са чели в тълковния речник… евентуално, но пък си купуват дворци и апартаменти за милиони в Софийско.

Чудно ли е все още на някого, че в Област Видин член на ГЕРБ се става само „доброзорлем“, а партията никога не е печелила избори на областно ниво. Както се оказа, няма и да спечели, защото преди дни градителите на партийната структура публично зарязаха ГЕРБ заради безобразията на ръководството, коментират източници на Narod.bg.

1 Коментар
  1. БОБО казва

    Абсолютно Вярно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.