Васил Божков оповести как е рекетиран за 60 млн. от Борисов, Горанов и Менда Стоянова, сигналът отива в ЕК, САЩ и Англия (ДОКУМЕНТИ)

0 2 169

Васил Божков с нов съкрушителен удар срещу триумвирата на ГЕРБ Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова, които са го рекетирали за 60 млн. лева само през последните три години.

Сигналът е подаде до президента, председателя на НС, ВКС, ВСС, БСП, партия „Да, България”, посолството на САЩ, посолството на Великобритания и Европейската комисия.

Ето какво написа бизнесменът на стената си във фейсбук:

Миналата седмица сигналът ми за рекет, злоупотреба с власт и изнудване е предаден и на българската Прокуратура, която бездейства.

Все още никой от тяхна страна не ме е потърсил на посочения адрес и телефон, за да свидетелствам и да предоставя доказателства.

Реклама

Ще продължа да търся справедливост и обективност и чрез правните комисии към ЕС, отговарящи за подобен род проблеми. Сигналът ми е подаден и до департамент Legal services към Европейската комисия. В техните правомощия е да назначат трима независими прокурора за независимо разследване.

Ще предоставя доказателствата, записите и свидетелските показания по този случай на компетентните институции. Така ще предотвратя натиск и изчезване на свидетели, заличаване на следите и унищожаване на доказателствата.

#БъдетеЗдрави

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.