Разкритие на Narod.bg: Бойко крие 3 хотела в Обзор? 60-те милиона от Черепа явно не стигат

1 12 749

„Колкото повече, толкова повече”. Безсмъртният девиз на Мечо Пух от великия детски роман на Алън Милн очевидно важи с пълна сила за премиера Бойко Борисов. Премиерът-слънце не се насити на далавери с пътища, метро и строежи, след като е посегнал и на туризма – тарикатът от Банкя държи чрез подставени лица три хотел в Обзор, разкри Narod.bg.

Новината за поредната финансова машинация на лидера на ГЕРБ, направил кариера като охранител на Тодор Живков, се потвърди читателят на Narod.bg от Варна, наясно със схемите в битието си на общински съветник.

„Очевидно 60-те милиона, които Бойко е взел само за три години от хазартния бос Васил Божков, не са достатъчни за благополучието на министър-председателя със закалка в СИК”, коментира гневният източник на Narod.bg.

Потвърждение за поредната далавера на Бойко дойде и от фейсбук – потребител с ник Вал Хаджийски е категоричен, че Бойко Борисов е реалният собственик на три хотела в курорта между Бургас и Варна.

Ето какво написа Хаджийски в социалните мрежи:

Реклама

Златни пясъци е в природен парк, гъста влажна гора, падаща на каскади по склона. На мястото на х-л Интернационал имало голямо езеро с костенурки и водни змии. По пясъка (Узункум) гнездели милиони птици.

Слънчев бряг е в пустинна местност, вторично залесена след 1960 г. с тополки. И досега западно от шосето е гол кър, т. нар. Слънчев бряг-запад. Несебър от древността се ползвал с репутация за лош климат и пустинни околности. Анхиалос, околийският град на мястото на дн. Поморие, също е в пустинна местност със солена лагуна. Това са по-скоро места за концлагери, както четем и в “Тютюн”, дето Костов идва да освободи Стефан от затвора, а го намира умрял от малария.

Албена също беше на гола поляна, Фишфиш, макар долепена до влажната гора на Балтата.

Софийската публика не познава нашето крайбрежие. Софийските мутри „инвестираха” кредитни милиони в конаци като този проект на Алепу (лисица, б.ред.) на мъжа на Екатерина Захариева. Ето, и колегата Ивайло Йорданов казва, че Баце имал три хотела в Обзор. Там е страшен кич. Това лято ще има масово фалиране и после фадромите ще дойдат.

В същото време ГЕП попречиха на брата на Станишев да построи на Карадере модерен екокурорт по проект на Норман Фостър.

1 Коментар
  1. Танина казва

    Защо тогава всички р-н към ОС Столична Община София няма жилищна кооперация в която да се настанят социално слаби семейства?
    А толкова много хотели се строят ?
    Общината има свободни места и може да се ползва за такива жилища.
    Да ама не просто не става продава се за без пари.Безобразие, никой кмет не предлага защото няма печалба за моя джоб.!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.