Медик „разби“ пропагандата на Правителството и Щаба: Епидемия няма! Нещата са изцяло политически – диктатура над мнозинството!

1 36 987

Д-р Георги Тодоров подчерта, че доц. Кунчев не се съобразява с хората, а с това, което иска ГЕРБ

Епидемия от коронавирус в страната категорично няма, въпреки че националния санитарен инспектор д-р Ангел Кунчев се опитва да плаши хората, че ще върне извънредните мерки, каза в ефира на „Телевизия 7/8“ лабораторният лекар  д-р Георги Тодоров, който се прочу като опонент на Щаба.

Според него в началото на въведеното от Правителството извънредно положение при само 4 налични лаборатории за такъв тип изследвания, са установявани по около 60 инфектирани, просто носители на вируса, без реално да са болни, а сега, когато лабораториите вече са 32, се отчитат около 80 положителни резултата.

На въпрос как трябва да бъдат определени инфектираните в Сърница и Доспат при това положение, д-р Тодоров коментира, че те не са болни, щом са си вкъщи.

Доц. Кунчев се опита да плаши населението, че ще върне извънредните мерки, и дори готви втори доклад по темата, без да е показал първия доклад и да са анализирани резултатите от него. Това е нелогично, тъй като днес бе потвърдено от СЗО, че заразоносители без симптоми не могат да заразят други лица. Тогава питам:

1.Къде е първият доклад на доц. Кунчев и какво има в него?

2. Кога ще е готов вторият, и как без резултати се подготвя удължаване на епидемиологичната обстановка?

Реклама

3. Не е ли странно, че властта умишлено наслагва няколко скандала, за да покрива други проблеми и да затваря устата на хората?

Категорично заявявам, че няма епидемиологична обстановка в страната. Заразен не означава болен“, заяви медикът.

Той призова хората да не се поддават на тази пропаганда, да спазват хигиенни мерки и да не се струпват много лица на едно място.

Всичко останало е демонстрация как властват над нас и това властване им харесва! Медицинският фашизъм е проява на мизантропско поведение. Доц. Кунчев не е никакъв лекар, защото той никого не е лекувал. Това е новопроява на диктатура над мнозинството, като така нещата стават изцяло политически“, бе категоричен д-р Тодоров.

Той подчерта, че няма как да бъде накаран да повярва, че има епидемия при само 15 души с положителни проби, настанени в интензивни отделения, а останалите имат просто някакви симптоми.

Никой не трябва да се страхува оттук нататък. В момента има манипулация в страната. Обявени са над 2800 заразени, като от тях 95% са здрави“, уточни д-р Тодоров.

Медикът не скри възмущението си от тоталната некомпетентност на доц. Ангел Кунчев, който предлага удължаване на епидемиологичната обстановка: „Той е политически обвързан. Беше избран за депутат от ГЕРБ, но отказа да влезе в народното събрание. Той не се съобразява като лекар с хората, а с това, което иска ГЕРБ“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.