Мафията ГЕРБ – който влезе в семейството, прави кариера с благословията на дон Бойко (СНИМКИ)

1 6 845

Точно като в мафията – всичко е в семейството. Този стар принцип важи с пълна сила за мафията ГЕРБ, където се създават семейни отношения с цел всички от „фамилията ГЕРБ” да се пазят взаимно.

Или както пишат в социалните мрежи: „едно голямо крадливо семейство”, в което, за да влезеш, не е задължително да си умен, стига да си верен на далаверата.

Сватбата на Шехерезада…

Вижте тази снимка – на нея виждаме сватбата на пиарката на премиера-слънце Севделина Арнаудова през април 2015-а.

Племенникът на Марио Тагарински е мъжът до пиарката на Бойко

Любовта обикновено не пита, но в случая съпругът Делян Димитров „случайно” се оказва племенник на дългогодишния депутат Марио Тагарински.

Севделина и Делян в деня на сватбата

Реклама

След като вече е от „фамилията ГЕРБ”, 4 години по-младият от Шехерезада Делян вече съвсем не случайно се озовава в УС на „Булгартрансгаз”, където заплатите започнат от 7000 лева, а работата я вършат чиновниците без връзки.

Шехерезада се омъжи с видна кума и още по-лачен кум – Моника Александрова (секретарка на секретаря в ГЕРБ, но председател на Събирателно дружество в дъщерна компания на „Булгартрангаз”) и Бойко Борисов.

Бойко гледа строго булката Моника и младоженеца Цветомир Паунов

Мафиотското сдружаване продължава и през 2017-а: на този кадър пък виждаме сватбата на Цветомир Паунов – секретар на ГЕРБ и, о, каква изненада – баща на евродепутата от ГЕРБ Ева Майдел.

Връзкарят се жени за Моника Александрова – секретарката на секретаря в ГЕРБ. Както подобава на съпруга на гербер, Моника Александрова е набутана за председател на съвета на директорите в БУЛГАРТЕЛ – дъщерно дружество на „Булгартрансгаз”.

На сватбата от мафиотски тип кумуват Севделина Арнаудова и Бойко Борисов.

Легендата носи, че вечерта на Кръстовден 2016 г. „капо ди тути капи” в ГЕРБ Бойко Борисов събрал Моника и Цецо Паунов, който освен административен секретар на управляващата партия, е и шеф на столичната организация на партията. На сбирката дон Бойко взел календара и сам им посочил на коя дата трябва да е сватбата през януари 2017-а

Ето така се развъждат герберите – помежду си, за да не излиза нищо извън „фамилията”…

1 Коментар
  1. Ники Николов казва

    Цветомир Паунов няма как да е баща на Ева Майдел, тъй като е по-голям от нея само с 10 години… Проверявайте си информацията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.