Шехерезада на Бойко крие палат за 1 млн. лв. в Бистрица и апартамент за 400 бона в София, откъде са парите? (ДОКУМЕНТ)

0 2 788

Драмата около най-близката медийна съветничка до Бойко Борисов – Севделина Арнаудова – Шехерезада, и бизнесмена Васил Божков продължава.

Севделина е сред най-близките до Премиера-слънце

След като двамата вчера влязоха в задочна словесна схватка, в която Божков разкри, че всеки месец Севделина е посещавала офиса му като пратеник на Бойко. Смята се, че регулярните й визити имат общо с месечните „вноски”, които бизнесменът е бил принуден да отчита пред властта във вид на корупция – 60 млн. лева за последните три години.

Днес обаче излязоха и нови разкрития – на имотното състояние на самонаименувалата се Шехерезада може да завидят и доста милионери. Затова и резонният въпрос е – откъде са парите?

Реклама

Справка в Търговския регистър показва, че Арнаудова е притежател на скъпа къща и апартамент в София.

Ето какво писана на стената си във фейсбук Атанас Чобанов от „Биволъ”:

“От юли 2019 г. Шехерезада е горда собственичка на вила в с. Бистрица за над 1 млн. лв. С разчупена архитектура, изглежда много шукаритетна, както се вижда от Google Maps. Тия дни ще вдигнем и дрон, за да я огледаме по-добре. Освен вилата младото семейство има апартамент от 198 кв. в София за 352 000 лв. Всичко това е купено с кредити, да не си помислите нещо лошо? Е, друг въпрос е кой ще ви даде кредит от половин милион евро, ако сте на държавна заплата с мъжа си.”

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.