Нова ГЕРБ зависимост: Таткото на Бойковата Севда – бодигард №1 при Васил Божков

0 6 050

Бащата на Севделина Арнаудова – ченгето Стефан Арнаудов, охранявал имотите на хазартния бос

ГЕРБ и лично Бойко Борисов се оказа с поредната зависимост от Васил Божков, въпреки театрото, което премиерът играе пред народа с позата, че няма нищо общо с хазартния бос.

Оказа се, че таткото на личната пиарка на министър-председателя – Севделина Арнаудова, дълго време е бил бодигард №1 при хазартния бос. Ако и това не е конфликт на интереси…

По-рано днес личният ПР на Бойко сама призна, че баща й Стефан Арнаудов е заработвал яка заплата при поредния враг на премиера.

Таткото е роден в село Студена, Пернишко, и е със завидна полицейска кариера, започнала от най-ниските нива в София и завършила в Дупница, по времето на втория мандат на премиера Бойко Борисов. Шефското начало за ченгето започва с оглавяването на управлението в Своге.

Лейтенант Арнаудов е бил отличен от вътрешния министър в правителството на Иван Костов Богомил Бонев за разкриването на кражбата на 40 тона медни катоди от Медодобивния комбинат в Пирдоп. Тогава той е шеф на служба „Полиция“ в СДВР.

Веднага след това е започнал да работи за Божков, като е станал ексклузивен главен гард на имотите му, включително на Витоша.

След това Арнаудов се връща в „системата“, като оглавява криминалния отдел в столичното Шесто полицейско управление до 2010 г., когато поема ченгетата в гр. Трън, а 2 години по-късно оглавява „Сигурност на информацията“ в Дупница.

Реклама

Наша справка разкри, че кадърът на МВР Стефан Седефчов Арнаудов е роден на 1 март 1956 г. и не е имал принадлежност към структурите на бившата Държавна сигурност.  Той е бил проверен от ресорната държавна комисия през 2010 г.

Ето поста, в която Севделина брани Бойко като Потьомкин на амбразурата:

Здравейте, г-н Божков (Али Баба). Пише Ви Шехерезада. И аз умея да разказвам приказки. И ще започна преди Вас, защото като един старец не помните добре приказките и си ги съчинявате. Така правеше дядо ми, когато ми разказваше.

Опитвате се през мен да атакувате друг. Лошо, Али Баба! Аз чували с милиони не съм пренасяла и не съм взимала нито за себе си, нито за друг! Не сте давал за никой. И нито ме е страх от лъжите Ви, нито от заплахите! Аз не съм Вашата цел, Али Баба! Целите се в друг през мен и бъркате, защото не казвате истината!

Но да сложим начало на приказката, а ще дойде време да й сложим и дебела червена точка, Али Баба… (това го помните, нали, Али Баба?) Но да се върнем на приказката.

На Шехерезада баща й работеше за Вас. Още в далечната 1998 г., но Вие не забелязвахте тогава този свой служител. Спомнихте си за него, когато един ден давахте от натрупаното в пещерата. Осъзнахте, че той е Арнаудов, точно като Шехерезада Арнаудова, която тогава не познавахте и не работеше за правителството. И започнахте да я търсите. Имахте тактика! Предложихте на служителя си и официален договор, каляска и бонус – на стойността на една Ваша пура, пак тайно. Всичко това, за да стигнете Шехерезада, тя Ви трябваше… Намерихте я през робите си. Викахте я настоятелно, разказвахте й приказки, а баща й – него пращахте да Ви пази имотите! Но Шехерезада е полицейска щерка, Али Баба, и много внимаваше. Много! Тя идваше и със свитата си – приятели, съпруг, семейство. Вие започнахте да й предлагате всичко. Шехерезада така и не Ви пожела! Тогава Вие, Али Баба, много се ядосахте…

Шехерзада Ви каза – “не смей” и аз умея да разказвам. Не смейте да ме пипате! Вие се изплашихте, Али Баба. Вие сте страхлив човек, скочихте на дървото и се скрихте. Така, както и сега се криете. Не смейте да ме плашите, не я е страх Шехерезада! Тя не е разбойник. Семейството ми и приятелите ми – също! Спомнете си приказките и не ги разказвайте избирателно.

А Вашата приказка е една! Оправете си сметките с хазната, ако искате да не останете в историята като разбойник! Или стойте на дървото, докато можете…

Големите мъже не ги е страх от големи мъже, Али Баба. И не нападат жени. Явно нито сте голям, нито сте мъж.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.